Woont u in Amsterdam en is uw wc verstopt? De Rioolmeester ontstopt snel en vakkundig

Is uw riool verstopt of spoelt uw afvoer, gootsteen en/of WC niet meer goed door? Dan kan er iets mis zijn met de riolering. Het is ook mogelijk dat de oorzaak van de verstopte gootsteen of de verstopping van het toilet ‘hoger’ zit, bijvoorbeeld in de afvoerpijp van uw huis naar de hoofdriolering. In deze gevallen komt De Rioolmeester, hét ontstoppingsbedrijf Amsterdam e.o., bij u langs en lossen wij de verstopping in het riool en afvoer op.

Rioollucht in woning of kantoor? Ontstoppingsbedrijf Amsterdam lost het op!

Heeft u last van een vervelende stank (rioollucht) in uw woning, vakantiehuis of kantoor en vermoedt u dat dit afkomstig is uit uw riolering? Dan voert het Rioolservice team van De Rioolmeester Amsterdam een grondige inspectie uit in uw riolering door middel van een rioolstankdetectie. Met behulp van rook sporen wij scheuren op in uw afvoer en/of riolering. Zodra wij weten waar de beschadiging zit zorgen wij uiteraard ook voor een oplossing.

 

Wilt u af van de rioollucht in huis? Bel De Rioolmeester, hét onstoppingsbedrijf in Amsterdam en omgeving en maak direct een afspraak.

Rioolcamera inspectie: Doeltreffende rioolinspectie

Bij een riool verstopping in uw riolering moet u bij De Rioolmeester Amsterdam en omgeving zijn! Het Rioolservice team staat bekend om zijn adequate rioolinspectie in regio 020. Bij de riool inspectie gaan wij met een camera uw riool in om u meer duidelijkheid te geven over de oorzaak. En zo kunnen wij efficiënter uw riool ontstoppen.

 

Een rioolinspectie geeft inzicht in de kwalitatieve toestand van het riool in Amsterdam bij uw woning of kantoor- of bedrijfspand. Voor het inspecteren van rioolstelsels worden afvoeren en rioleringen bekeken met verschillende camera’s. Snel en adequaat kunnen wij de verstopping in het riool lokaliseren en verhelpen.  Door onze 24-uurs rioolservice, zijn wij altijd bereikbaar. Wij hebben de juiste oplossing voor onzichtbare problemen aan uw riool- of afvoersysteem.

 

Toilet verstopt? Bel ontstoppingsbedrijf Amsterdam en laat uw toilet ontstoppen

U kent het vast wel.. Uw toilet loopt steeds slechter door. U heeft zelf al van alles geprobeerd en niets helpt meer en uw toilet raakt steeds meer verstopt. Dat is het moment waarop u De Rioolmeester belt. Wij komen direct uw toilet ontstoppen vanaf 98 euro.

Heeft u rioolproblemen in de omgeving van Amsterdam? Laat De Rioolmeester een riool inspectie uitvoeren en u bent snel en efficiënt van uw problemen af!

 

De rioolontstoppers van De Rioolmeester: altijd vakkundig

De rioolontstoppers van onze rioolservice zijn zeer ervaren als het gaat om het opsporen van verstoppingen en het ontstoppen van de leidingen, afvoer en het riool. Als geen ander begrijpen wij de urgentie van een verstopping van uw leidingen, afvoer of riool. Wij komen dan ook zeer snel ter plaatse, uiteraard geheel in overleg met u!

Riool ontstoppen? Bel hét ontstoppingsbedrijf, De Rioolmeester, wanneer u last heeft van:

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Direct een afspraak maken

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Klantbeoordelingen