Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Rioolreiniging

Problemen met de riolering? Vraag hulp aan de meester!
Rioolreiniging? Voorkom overlast en laat het riool periodiek reinigen
Rioolreiniging? Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland reinigt uw riool snel en efficiënt.

Rioolreiniging? Voorkom overlast en laat het riool periodiek reinigen

Het is een cliché, maar o zo waar. Voorkomen is beter dan genezen. En dat geldt ook voor je riool. Ieder riool krijgt nu eenmaal na verloop van tijd te maken met vervuiling, verzakking of ingroei van wortels.

Voorkom overlast en gedoe door je riool periodiek te laten reinigen. Voorkom verstopping, lekkage en andere vormen van riooloverlast. Kies voor De Rioolmeester en laat onze vakmensen periodiek jouw riool reinigen, riool schoonhouden en zorgen voor een optimale afvoercapaciteit. Voorkom problemen. Voorkom shit. Letterlijk en figuurlijk ;)

Problemen met de riolering? Vraag hulp aan de meester!

We zijn snel ter plaatse en reinigen je riool vakkundig met behulp van een hogedrukslang of verenmachine. Zodra de eerste overlast is verholpen traceren we, door een camera-inspectie te doen, de oorzaak van de overlast. Soms is het riool reinigen voldoende, soms is het wat gecompliceerder. Bijvoorbeeld wanneer er een (te) lange afstand tot de gemeenteaansluiting is, een verzakking of ingroei van wortels. Is alleen het riool reinigen niet voldoende om het probleem te verhelpen? Dan is rioolrenovatie of rioolvervanging wellicht noodzakelijk. Reken ook dan op onze vakkennis en ervaring.

Riool reinigen met garantie!
De Rioolmeester zorgt voor een goed gereinigd en optimaal werkend riool. Daarnaast bieden wij je garantie op een goede rioolwerking. Rioolservice, noemen we dat!

Scherpe prijzen, kwaliteitsgarantie?
Laat vandaag nog je riool preventief reinigen door De Rioolmeester. Voorkom gedoe en voorkom hoge kosten. Onze tarieven zijn altijd inclusief een uur arbeidsloon, gebruik apparatuur en materiaalkosten. 

Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Vragen over

Rioolreiniging

Hoe wordt een riolering ontstopt?

Door middel van hoge druk of verenmachines wordt de riolering gereinigd.

Wat is rioolreiniging?

Het riool reinigen is een secuur werkje. De buis wordt onder hoge druk schoongespoten, maar al het los gespoten materiaal moet ook weer worden afgevoerd.

Wat is rioolinspectie?

Het riool inspecteren geeft duidelijkheid van de situatie en voorkomt een terugkerend rioolprobleem. De rioolinspectie voeren wij uit met een speciale rioolcamera. Zo krijgen wij een goed beeld van de status van uw riool en eventuele oorzaken van de verstopte riool of leiding.

Wat moet je doen als je rioolproblemen hebt?

Rioolproblemen kunnen vele oorzaken hebben. Van ophoping van vetten, haren tot verdwaalde dopjes van flessen.Door diverse testen kan er achterhaald worden wat er aan de hand is. De riool camera inspectie is hierbij een goed effectief hulpmiddel.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.