Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Riool vervangen

Riolering vervangen? Bouw op de kennis van De Rioolmeester!
Het riool toe aan vervanging?
Riool vervangen? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland vervangt uw riool binnen no-time.

Het riool toe aan vervanging?

Wanneer er regelmatig klachten zijn als verstoppingen, stank- en wateroverlast, dan is het riool wellicht toe aan vervanging. Wat je dan moet doen?

Riolering vervangen? Bouw op de kennis van De Rioolmeester!

Om het risico op toekomstige rioolproblemen zo klein mogelijk te houden, moet je ervoor zorgen dat er geen fouten worden gemaakt bij de constructie van de riolering. Schakel daarom bij het vervangen van de riolering de vakmannen van De Rioolmeester in. Van het begin tot het einde begeleiden wij het gehele proces. Vanaf het vaststellen en lokaliseren van het probleem, tot de oplossing. Het team van De Rioolmeester voert het voor je uit.

Voordat onze vakmannen aan de slag gaan, maken we een plan. Wij werken een uitgebreid advies voor je uit, lichten deze toe en voeren het geaccordeerde voorstel voor je uit. Onze vakkennis en ervaring? Daar kun je van op aan.

Riool werkzaamheden met garantie!
De Rioolmeester zorgt voor een optimaal werkend riool. Daarnaast bieden wij je garantie op een goede rioolwerking. Rioolservice, noemen we dat!

Scherpe prijzen, kwaliteitsgarantie?
Nodig vandaag nog De Rioolmeester uit voor het nodige advies. Voorkom gedoe en voorkom hoge kosten. Onze tarieven zijn altijd inclusief een uur arbeidsloon, gebruik apparatuur en materiaalkosten. 

Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Vragen over

Riool vervangen

Wat gebeurt er bij Riool-ontstopping?

Een riool ontstopping betekent het verwijderen van de vastzittende afvalstoffen in de rioolbuis. In beginsel zijn afvalstoffen die vastzitten nog zelf te verwijderen. Maar helemaal verwijderen lukt vaak niet, waardoor nieuwe afvalstoffen toch weer blijven kleven aan de rioleringsbuis. Op de lange termijn leidt dit in veel gevallen weer tot een riool verstopping en is het professioneel ontstoppen van het riool noodzakelijk.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.