Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Rioolinspectie

Snelle rioolinspectie? Vraag het de meester!
Last van nare luchtjes?
Snelle rioolinspectie? Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland komt snel achter het probleem.

Last van nare luchtjes?

Last van nare luchtjes? Borrelt de afvoer? Voorkom erger en laat ons er snel naar kijken. Met behulp van onze zeer geavanceerde camerasystemen doen we een camera-inspectie en eventueel een rookdetectie. We zoeken en speuren zeer grondig. We inspecteren en analyseren en hebben zo snel oorzaak van het probleem te pakken. Geen scheur of verstopping blijft ongezien.

Snelle rioolinspectie? Vraag het de meester!

Dankzij de sonar in de camera is de locatie van het probleem op de millimeter na nauwkeurig te bepalen. Dit voorkomt onnodig veel sloop- of graafwerk (en dus kosten) bij de reparatie of renovatie!  

Een verbouwing in de planning?

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker wanneer je gaat verbouwen is het zaak je goed voor te bereiden. Schakel ons daarom vooraf in. Door het doen van een accurate inspectie, brengen we het rioolstelsel en de kwaliteit van het riool voor je in kaart. Een veilig en fijn idee. Dan ben je pas echt klaar voor de (nieuwe) start. 

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeel renovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van je gootsteen. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Vragen over

Rioolinspectie

Wat is rioolinspectie?

Het riool inspecteren geeft duidelijkheid van de situatie en voorkomt een terugkerend rioolprobleem. De rioolinspectie voeren wij uit met een speciale rioolcamera. Zo krijgen wij een goed beeld van de status van uw riool en eventuele oorzaken van de verstopte riool of leiding.

Hoeveel kost een wc ontstoppen?

De gemiddelde kosten voor het ontstoppen van een toilet bedragen € 150 tot € 700, afhankelijk van het type materiaal of de gebruikte ontstoppingsmethode en de hoeveelheid arbeid, tijd en apparatuur die nodig is.

Wat is een rioleringsbedrijf?

Een rioleringsbedrijf is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van aanleg en onderhoud aan riolen. De Rioolmeester is binnen Noord-Holland, hét rioleringsbedrijf voor aluw rioolzaken. Van het oplossen van riool ontstoppingen tot aanleg of renovatie van uw riool.

Waarom camera inspectie bij een verstopt riool?

Een riool inspectie camera is een waterdichte camera welke zeer flexibel is om door bochten te kunnen. De inspectie camera is uitgerust met een groothoeklens. Bij de Rioolmeester wordt bij een verstopt riool altijd een camera inspectie uitgevoerd als extra controle om te kunnen zien of alle problemen daadwerkelijk zijn verholpen.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.