Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Garantie

Snelle service

Vakwerk

De Rioolmeester. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.
Maak nu een afspraak

We zijn snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Riool ontstoppen met garantie

De Rioolmeester levert kwaliteit. Gegarandeerd. Als je rioolstelsel na reiniging en inspectie door De Rioolmeester – bij normaal gebruik – binnen vier weken (opnieuw) verstopt raakt, dan herstellen wij dit volgens onze garantieregeling. We gaan voor je aan de slag en lossen het op. Aan het eerste uur zijn geen kosten verbonden.

Vervolg tarief

Het vervolg tarieven voor de extra uren bedragen per half uur € 49,- extra inclusief gebruik hoge druk-, camera-, en of rookapparatuur.

Weekend toeslagen

Voor het inschakelen van De Rioolmeester buiten de standaardtijden gelden de volgende toeslagen:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur: 50% toeslag
  • Doordeweeks van 21.00 tot 7.00 uur, weekenden en feestdagen: 100% toeslag

Betaling van onze rioolservice

Wij verzoeken je per pin (geen creditcard) bij de monteur te betalen. Mocht er niet betaald (kunnen) worden, dan brengen wij € 17,50 administratiekosten extra in rekening.

De beste garantie? Die krijg je van de meester

Is je rioolstelsel binnen vier weken weer verstopt, nadat wij dit deel hebben gereinigd en geïnspecteerd, dan is het eerste uur gratis. Daarna geldt het vervolg tarief.

Dit geldt alleen op verstoppingen in de riolering, waarbij:
  • Wij hebben gereinigd en geïnspecteerd
  • Goedkeuring door onze monteur
  • Gemeld binnen 4 weken na inspectie
  • Bij normaal gebruik

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: