Riool ontstoppen

Borrelende geluiden uit het riool? Dit is een waarschuwing. Het riool kan verstopt raken. Onderneem actie en bel de Rioolmeester!

Verstopte riolering?

Verstopte riolering?

Als een riolering verstopt is, betekent dit dat het afvalwater niet, of niet goed meer kan worden afgevoerd.

Oorzaken van een verstopte riolering

  • ophoping van afval- en vetresten
  • verzakking van de rioolbuis
  • wortels die door de rioolbuis heen groeien

Gevolgen van een verstopte riolering

Wanneer er bijvoorbeeld water omhoog komt in het toilet, bij de doucheafvoer of bij de gootsteenafvoer is de kans groot dat u uw riolering moet laten ontstoppen. Wij zoeken dan grondig voor u uit waar we het beste kunnen ontstoppen en zien dan snel wat de verstopping veroorzaakt. Ook zullen wij altijd een camera-inspectie uitvoeren ter controle. Er zit dan maar één ding op. Zorgen dat het riool spoedig ontstopt is.

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Riolering ontstoppen

Welk probleem het ook is, wij hebben snel de oorzaak gevonden. Na jouw belletje komen de vakmannen van De Rioolmeester snel naar je toe. Via een camera-inspectie in de rioolbuis kunnen we het rioolprobleem exact lokaliseren. Hebben we het gevonden? dan stemmen we samen de meeste effectieve werkwijze af.

Onze werkwijze bij het ontstoppen van je riolering?

Als eerste voeren we een krachtige rioolreiniging uit met behulp van een hogedrukslang of verenmachine. Daarna zal er altijd nog een camera-inspectie ter controle of de riolering inderdaad goed schoon is en onderzoeken we wat de mogelijke oorzaak van de verstopte riolering is. Een snelle herhaling van een ontstopping van je toilet willen wij natuurlijk voorkomen.

Riool verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van het riool. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Vragen over riool ontstoppen

Wat is een riolering?

Riolering vind je in ieder gebouw. Je ziet het meestal niet, maar vanaf bijna ieder waterpunt wordt er afvalwater afgevoerd.

Wat te doen bij een verstopte riolering?

Bij een verstopte riolering kunt u het beste de erfscheidings-put opgraven om te onderzoeken waar de verstopping zich bevind. Wanneer deze volstaat is in de meeste gevallen de riolering van de gemeente verstopt en kunt u de gemeente bellen om het probleem te verhelpen. Wanneer de verstopping zich op uw eigen erf bevindt kunt u contact opnemen met de rioolmeester. Wij verhelpen een verstopte riool dezelfde dag nog.

Wat gebeurd er bij Riool-ontstopping?

Een riool ontstopping betekent het verwijderen van de vastzittende afvalstoffen in de rioolbuis. In beginsel zijn afvalstoffen die vastzitten nog zelf te verwijderen. Maar helemaal verwijderen lukt vaak niet, waardoor nieuwe afvalstoffen toch weer blijven kleven aan de rioleringsbuis. Op de lange termijn leidt dit in veel gevallen weer tot een riool verstopping en is het professioneel ontstoppen van het riool noodzakelijk.

Wat is vloeibare rioolontstopper?

Vloeibare rioolontstopper is een soort zwavelzuur dat enorm begint te bruisen op het moment dat het met water in aanraking komt. Op deze manier probeert de vloeibare rioolontstopper de verstopping op te lossen. Pas echter op met dit middel,want ze kunnen de riolering aantasten en zeker ook u.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.