Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Regenpijp ontstoppen

Wat te doen bij een verstopte regenpijp?
Regenpijp verstopt
Regenpijp verstopt? Vraag het de Rioolmeester! Dé rioolspecialist.

Regenpijp verstopt? Vraag het de Rioolmeester! Dé rioolspecialist van Noord-Holland.

Regenpijp verstopt

Vastzittend vuil zoals blaadjes en takjes zorgen vaak voor een verstopte regenpijp. Is jouw regenpijp verstopt? Dan loopt het water niet meer weg en is de kans groot dat er water via de muur in je huis terecht komt. Direct actie ondernemen is een must om (erge) schade te voorkomen. Waterschade wil je te allen tijde vermijden.

Wat te doen bij een verstopte regenpijp?

Is je regenpijp verstopt dan zit er maar één ding op. De Rioolmeester bellen. Onze vakmannen komen snel bij je langs om de oorzaak te onderzoeken en het probleem te verhelpen.

Onze werkwijze bij het ontstoppen van je verstopte regenpijp?

Voor het ontstoppen van een regenpijp zijn er verschillende manieren. Zo kunnen we onze ontstoppingsmachine inzetten. Een super handig apparaat waarmee we de regenpijp eenvoudig ontstopt krijgen. Soms is de verstopping echter lastig(er) te verhelpen. Dan maken we tevens gebruik van een trekveer. Deze lijn heeft aan het uiteinde een veer die in de regenpijp wordt gestopt om zo het viezigheid naar boven te halen. Zijn we er dan nog niet, dan pakken we de hogedrukspuit.

In het ergste geval moeten we besluiten om de regenpijp door te zagen en moet de hele regenpijp vervangen worden. Uiteraard doen we dit altijd in overleg.

Regenpijp verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van het riool. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Vragen over

Regenpijp ontstoppen

Hoe kan een riolering verstopt raken?

Als een riolering verstopt is, betekent dit dat het afvalwater niet,of niet goed meer kan worden afgevoerd. Laat spoedig uw riolering ontstoppen. Oorzaken van uw verstopte riolering kunnen zijn: ophoping van afval- en vetrestenverzakking van uw rioolbuis en wortels die door de rioolbuis heen groeien.

Hoe wordt een riolering ontstopt?

Door middel van hoge druk of verenmachines wordt de riolering gereinigd.

Wat gebeurt er bij Riool-ontstopping?

Een riool ontstopping betekent het verwijderen van de vastzittende afvalstoffen in de rioolbuis. In beginsel zijn afvalstoffen die vastzitten nog zelf te verwijderen. Maar helemaal verwijderen lukt vaak niet, waardoor nieuwe afvalstoffen toch weer blijven kleven aan de rioleringsbuis. Op de lange termijn leidt dit in veel gevallen weer tot een riool verstopping en is het professioneel ontstoppen van het riool noodzakelijk.

Wat moet je doen als je rioolproblemen hebt?

Rioolproblemen kunnen vele oorzaken hebben. Van ophoping van vetten, haren tot verdwaalde dopjes van flessen.Door diverse testen kan er achterhaald worden wat er aan de hand is. De riool camera inspectie is hierbij een goed effectief hulpmiddel.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.