Regenpijp ontstoppen

Regenpijp verstopt? Vraag het de Rioolmeester! Dé rioolspecialist van Noord-Holland.

Regenpijp verstopt

Regenpijp verstopt

Vastzittend vuil zoals blaadjes en takjes zorgen vaak voor een verstopte regenpijp. Is jouw regenpijp verstopt? Dan loopt het water niet meer weg en is de kans groot dat er water via de muur in je huis terecht komt. Direct actie ondernemen is een must om (erge) schade te voorkomen. Waterschade wil je te allen tijde vermijden.  

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Wat te doen bij een verstopte regenpijp?

Is je regenpijp verstopt dan zit er maar één ding op. De Rioolmeester bellen. Onze vakmannen komen snel bij je langs om de oorzaak te onderzoeken en het probleem te verhelpen.

Onze werkwijze bij het ontstoppen van je verstopte regenpijp?

Voor het ontstoppen van een regenpijp zijn er verschillende manieren. Zo kunnen we onze ontstoppingsmachine inzetten. Een super handig apparaat waarmee we de regenpijp eenvoudig ontstopt krijgen. Soms is de verstopping echter lastig(er) te verhelpen. Dan maken we tevens gebruik van een trekveer. Deze lijn heeft aan het uiteinde een veer die in de regenpijp wordt gestopt om zo het viezigheid naar boven te halen. Zijn we er dan nog niet, dan pakken we de hogedrukspuit.

In het ergste geval moeten we besluiten om de regenpijp door te zagen en moet de hele regenpijp vervangen worden. Uiteraard doen we dit altijd in overleg.

Regenpijp verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van het riool. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Vragen over riool ontstoppen

Hoe kan een riolering verstopt raken?

Als een riolering verstopt is, betekent dit dat het afvalwater niet,of niet goed meer kan worden afgevoerd. Laat spoedig uw riolering ontstoppen. Oorzaken van uw verstopte riolering kunnen zijn: ophoping van afval- en vetrestenverzakking van uw rioolbuis en wortels die door de rioolbuis heen groeien.

Hoe wordt een riolering ontstopt?

Door middel van hoge druk of verenmachines wordt de riolering gereinigd.

Wat gebeurd er bij Riool-ontstopping?

Een riool ontstopping betekent het verwijderen van de vastzittende afvalstoffen in de rioolbuis. In beginsel zijn afvalstoffen die vastzitten nog zelf te verwijderen. Maar helemaal verwijderen lukt vaak niet, waardoor nieuwe afvalstoffen toch weer blijven kleven aan de rioleringsbuis. Op de lange termijn leidt dit in veel gevallen weer tot een riool verstopping en is het professioneel ontstoppen van het riool noodzakelijk.

Wat moet je doen als je rioolproblemen hebt?

Rioolproblemen kunnen vele oorzaken hebben. Van ophoping van vetten, haren tot verdwaalde dopjes van flessen.Door diverse testen kan er achterhaald worden wat er aan de hand is. De riool camera inspectie is hierbij een goed effectief hulpmiddel.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.