Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

WC ontstoppen

Jouw WC laten ontstoppen? Let dan op.
WC verstopt
Jouw WC laten ontstoppen?

Jouw WC laten ontstoppen? Schakel hiervoor de meester in. De Rioolmeester uiteraard!

WC verstopt

Geborrel uit het putje, een nare geur in de badkamer, water in de WC-pot dat omhoog komt in plaats van wegspoelt. Ontkennen heeft geen zin. Ook al wil je het niet weten. Je WC zit verstopt. En dat is geen pretje.

Jouw WC laten ontstoppen? Let dan op.

Loopt je toilet niet meer goed door en wil je hem laten ontstoppen? Controleer dan eerst of de overige afvoeren in het huis wel nog goed doorlopen. Is dat het geval? Dan is inderdaad alleen de WC verstopt en zul je deze moeten laten ontstopten. Schakel hiervoor de meester in. De Rioolmeester welteverstaan!

Onze werkwijze als jouw WC verstopt zit?

Een verstopt toilet of WC kan meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een vastzittende WC rol. Wat het ook is, wij lossen het probleem snel voor je op. Blijkt het meer dan alleen een verstopt toilet te zijn, dat zit de verstopping hoogstwaarschijnlijk in het rioolstelsel. Samen nemen we dan de verschillende ontstoppingsmethodes met elkaar door.

Maar laten we beginnen bij het begin. We ontstoppen je WC uiteraard op een zeer effectieve manier en doen dat via een mechanische reiniging met behulp van een verenmachine met verschillende opzetstukken. Met deze machine wordt er een veer in de toiletpot gedraaid die aan het uiteinde een ontstoppingskop heeft. Deze draait zich door de verstopping hen en maakt zo de buis weer schoon. Binnen de kortste keren hebben we de oorzaak van de verstopping gevonden en is het toilet niet langer verstopt. #vakwerk noemen we dat.

Na de riolering met de veer te hebben gereinigd wordt er met water goed nagespoeld. Vervolgens wordt er met de rioolcamera gecontroleerd of de riolering inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van een ontstopping van je WC willen wij natuurlijk voorkomen.

Je wilt dan ook snel actie ondernemen. Je moet zelfs, om erger te voorkomen. Dus hup, handschoenen aan ende plopper in de aanslag. Of laat je het liever over aan een professional? Uiteraard adviseren wij het laatste. Laat het vakwerk maar over aan ons. De Rioolmeester. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. We zijn snel ter plaatse, gaan doeltreffend aan de slag, leveren vakwerk en doen dat altijd mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Vragen over

WC ontstoppen

Wat te doen bij een verstopte wc?

Pak een emmer, vul deze met een liter heet water water. Voeg daar een paar kneepjes afwasmiddel aan toe. Giet de oplossing in de wc en laat dit een halve dag tot hele nacht inwerken. De volgende morgen spoelt u de wc nog eens door met heet water en kijk of de verstopping los komt.

Hoe ontstop je een wc snel?

Strooi eerst een pak baksoda in het toilet en giet hier een liter azijn overheen. Het water zal gaan bruisen en schuimen en dit is de reactie van de soda op de azijn. Dit laat u een paar minuten inwerken alvorens u een emmer heet water in het toilet giet. U laat uw toilet vervolgens een nacht met rust.

Hoeveel kost een wc ontstoppen?

De gemiddelde kosten voor het ontstoppen van een toilet bedragen € 150 tot € 700, afhankelijk van het type materiaal of de gebruikte ontstoppingsmethode en de hoeveelheid arbeid, tijd en apparatuur die nodig is.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.