Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Rookdetectie

Een veel voorkomende oorzaak van rioolstank in huis zijn scheuren of breuken in de afvoer of het riool. Om deze op te sporen gebruiken wij rookdetectie (ook wel rookinspectie).

Riool vervangen

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Rookdetectie is zeer doeltreffend voor een rioolinspectie en/of rioollekdetectie

Wat kunt u verwachten bij rookdetectie?

Met onze rookdetectie machine pompen wij onder hoge druk een grote hoeveelheid onschadelijke (milieuvriendelijke) rook in uw riool of afvoer. Daar waar zich één of meerdere scheuren in uw afvoer of riool bevinden zal de rook een weg naar buiten weten te vinden. Onze rioolspecialisten weten door het toepassen van de rookdetectie exact waar de breuk(en) of scheur(en) zich bevinden.

Het voordeel van de rookdetectie van uw riolering is dat er geen of minder sloop- en breekwerk nodig is om de oorzaak van de rioolstank in uw huis te vinden en te herstellen.

Met het opsporen van de oorzaak kan ook het herstel beginnen. Onze rioolspecialisten kunnen ter plekke een reparatie uitvoeren, een deelrenovatie uitvoeren of als dat nodig blijkt te zijn een stuk van het riool of afvoer vervangen.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden: