Rookdetectie

Rookdetectie

Een veel voorkomende oorzaak van rioolstank in huis zijn scheuren of breuken in de afvoer of het riool. Om deze op te sporen gebruiken wij rookdetectie (ook wel rookinspectie).

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Rookdetectie is zeer doeltreffend voor een rioolinspectie en/of rioollekdetectie

Wat kunt u verwachten bij rookdetectie?

Met onze rookdetectie machine pompen wij onder hoge druk een grote hoeveelheid onschadelijke (milieuvriendelijke) rook in uw riool of afvoer. Daar waar zich één of meerdere scheuren in uw afvoer of riool bevinden zal de rook een weg naar buiten weten te vinden. Onze rioolspecialisten weten door het toepassen van de rookdetectie exact waar de breuk(en) of scheur(en) zich bevinden.

Het voordeel van de rookdetectie van uw riolering is dat er geen of minder sloop- en breekwerk nodig is om de oorzaak van de rioolstank in uw huis te vinden en te herstellen.

Met het opsporen van de oorzaak kan ook het herstel beginnen. Onze rioolspecialisten kunnen ter plekke een reparatie uitvoeren, een deelrenovatie uitvoeren of als dat nodig blijkt te zijn een stuk van het riool of afvoer vervangen.

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.

Ontstoppen
Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen? Dit kan namelijk een waarschuwing zijn dat uw riool verstopt zal raken.
lees meer
Rioolstank in huis?
Last van rioollucht in huis? Wij vinden de oorzaak feilloos met rioollucht inspectie.
lees meer
WC verstopt
Een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol.
lees meer