Inspecteren van het riool? Snel duidelijkheid!

Last van nare luchtjes of een verstopt riool? De Rioolmeester weet raad!

Middels camera-inspectie en rookdetectie inspecteren we de oorzaak van het probleem. Geen scheur of verstopt riool blijft ongezien tijdens het inspecteren van het riool. De sonar bepaalt bovendien de locatie van het probleem. Dit scheelt bij reparatie en renovatie veel sloop- of graafwerk en kosten!  

Gaat u verbouwen?
Wij brengen middels inspecteren het rioolstelsel en de kwaliteit van het riool graag voor u in kaart. Een veilig idee! De Rioolmeester is de rioolspecialist van Noord-Holland.

Inspecteren middels camera-inspectie

De rioolcamera van De Rioolmeester vindt zijn weg door alle leidingen. Van keukenafvoer tot hoofdriool, het probleem wordt gegarandeerd getraceerd. De camerakop lokaliseren we middels sonartechniek zodat we exact weten op welke plek het probleem zich bevindt. Dit minimaliseert sloop- en graafwerk en maakt een snelle reparatie mogelijk. 

Inspecteren middels rookdetectie

Rookdetectie is zeer doeltreffend bij het opsporen van scheuren of breuken in de afvoer. Met onze rookdetectie-apparatuur pompen we onder hoge druk een grote hoeveelheid onschadelijke en milieuvriendelijke rook uw afvoer of riool in. De rook zal zich op de plek van een scheur in uw afvoer een weg naar buiten weten te banen. 

Ook inspecteren middels rook is zeer nauwkeurig en minimaliseert sloop- en graafwerk. De Rioolmeester weet met vakkundig inspecteren de oorzaak van rioolproblemen snel te traceren. Daarnaast kunnen onze specialisten, indien gewenst,  ter plekke een reparatie uitvoeren, een deelrenovatie uitvoeren of, als dat nodig blijkt te zijn, een stuk van het riool of afvoer vervangen.

Last van rioollucht in huis? Of loopt uw wc, bad- of gootsteenwater niet meer goed weg? Laat uw afvoer inspecteren door De Rioolmeester. De Rioolmeester is  dé rioolspecialist van Noord-Holland en rekent zeer gunstige tarieven voor het ontstoppen van uw afvoer of riool.

 

Rioolinspectie met camera? Maak snel een afspraak!

Bekijk onderstaande video en zie wat u bij het inspecteren van uw riool kunt verwachten?

Ze werkt ee riool camera inspectie

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

8.4

 (gebaseerd op 269 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen

De Rioolmeester, thuis in de regio Noord-Holland

Voor het inspecteren van het riool komt De Rioolmeester in heel Noord-Holland. 24-uurs Rioolservice en binnen 1 uur ter plaatse.