Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Inspecteren

We inspecteren, analyseren en gaan aan de slag. We lossen jouw rioolprobleem simpelweg op.
Rioolontstoppen in Noord-Holland

Last van nare luchtjes? Borrelt de afvoer?

Voorkom erger en laat ons er snel naar kijken. Met behulp van onze zeer geavanceerde camerasystemen doen we een camera-inspectie en eventueel een rookdetectie. We zoeken en speuren zeer grondig. We inspecteren en analyseren en hebben zo snel oorzaak van het probleem te pakken. Geen scheur of verstopping blijft ongezien. En dankzij de sonar in de camera is de locatie van het probleem op de millimeter na nauwkeurig te bepalen. Dit voorkomt onnodig veel sloop- of graafwerk (en dus kosten) bij de reparatie of renovatie!

Een verbouwing in de planning?
Voorkomen is beter dan genezen. Zeker wanneer je gaat verbouwen is het zaak je goed voor te bereiden. Schakel ons daarom vooraf in. Door het doen van een accurate inspectie, brengen we het rioolstelsel en de kwaliteit van het riool voor je in kaart. Een veilig en fijn idee. Dan ben je pas echt klaar voor de (nieuwe) start.

De Rioolmeester. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Wat onze klanten van ons vinden: