Riool reparatie

Rioolreparatie? Vraag het de meester! De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland repareert uw riool binnen no-time!

Riool reparatie nodig?

Riool reparatie nodig?

Onze werkwijze als jouw riool gerepareerd moet worden?

Of het nu gaat om kleine reparaties aan het riool of een complete vervanging. Rioleringsproblemen vragen niet altijd om ingrijpende werkzaamheden. Soms zijn er duurzame(re) oplossingen voorhanden. En laat dat nu onze specialiteit zijn. Want slopen en breken is lang niet altijd nodig...

Rioolreparatie nodig? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van je gootsteen. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

De Rioolmeester voert rioolreparaties geheel in eigen beheer uit.

Rioolreparaties? Wij zijn erop voorbereid, ingericht en vooral volledig in gespecialiseerd. Wanneer het repareren of renoveren van riolering noodzakelijk is, kun je rekenen op een snelle en vakkundig oplossing met als resultaat gegarandeerd een goed werkende riolering. Alle rioolreparaties en vervangingen worden door ons volledig in eigen beheer uitgevoerd. Onze vakmannen staan altijd voor je klaar.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Vragen over riool ontstoppen

Hoe wordt een riolering ontstopt?

Door middel van hoge druk of verenmachines wordt de riolering gereinigd.

kan de riolering vervangen worden?

Uiteraard kan de riolering vervangen worden. Het vervangen van de riolering is vaak noodzakelijk als deze oud, verzakt of kapot is.

Wat gebeurd er bij Riool-ontstopping?

Een riool ontstopping betekent het verwijderen van de vastzittende afvalstoffen in de rioolbuis. In beginsel zijn afvalstoffen die vastzitten nog zelf te verwijderen. Maar helemaal verwijderen lukt vaak niet, waardoor nieuwe afvalstoffen toch weer blijven kleven aan de rioleringsbuis. Op de lange termijn leidt dit in veel gevallen weer tot een riool verstopping en is het professioneel ontstoppen van het riool noodzakelijk.

Wat is een riolering?

Riolering vind je in ieder gebouw. Je ziet het meestal niet, maar vanaf bijna ieder waterpunt wordt er afvalwater afgevoerd.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.