Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Rioollucht in huis

Wat er ook verstopt zit, De Rioolmeester lost het voor je op!
Rioollucht verhelpen?
Rioollucht in huis? Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland helpt u snel en efficiënt van de rioollucht af.

Rioollucht verhelpen?

Nare rioollucht in huis? Stank die hoofdpijn veroorzaakt en een onhygiënisch gevoel geeft? Dan is waarschijnlijk de afvoer verstopt. Ramen en deuren open zetten helpt heel even, maar je zult uiteindelijk echt actie moeten ondernemen om de oorzaak te achterhalen en een oplossing te zoeken. Gelukkig kun je daar hulp voor inschakelen…

Wat er ook verstopt zit, De Rioolmeester lost het voor je op!

En een verstopte riolering, dat is geen pretje. Je wilt dan ook snel actie ondernemen. Je moet zelfs, om erger te voorkomen. Dus hup, handschoenen aan ende plopper in de aanslag. Of laat je het liever over aan een professional? Uiteraard adviseren wij het laatste. Laat het vakwerk maar over aan ons.

Onze werkwijze als jouw afvoer verstopt zit?

Een verstopte afvoer kan meerdere oorzaken hebben. Wat het ook is, wij lossen het probleem snel voor je op. Blijkt het meer dan alleen een verstopte afvoer door zeepresten of uitgevallen haren te zijn? Of een verstopping in de keukenafvoer door etensresten? Dan zit de verstopping hoogstwaarschijnlijk in het rioolstelsel. Samen nemen we dan de verschillende ontstoppingsmethodes met elkaar door.

Maar laten we beginnen bij het begin. We ontstoppen je afvoer uiteraard op een zeer effectieve manier. We beginnen met een onderzoek en analyse. Onze specialisten kijken waar en waardoor de afvoer verstopt is geraakt. Daarna gaan we direct aan de slag. Overigens zonder breek- of hakwerk. Mocht groffer geschut wel nodig zijn? Dan bespreken we samen wat de aanpak wordt.

Zijn we klaar? Dan doen we een extra check of alles inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van een ontstopping van je afvoer willen wij natuurlijk voorkomen. Maar vooral willen we dat de rioollucht voorgoed verdwijnt en het weer heelrijk fris en fruitig ruikt in jouw huis!

Afvoer verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van je gootsteen. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Vragen over

Rioollucht in huis

Hoe kan een riolering verstopt raken?

Als een riolering verstopt is, betekent dit dat het afvalwater niet,of niet goed meer kan worden afgevoerd. Laat spoedig uw riolering ontstoppen. Oorzaken van uw verstopte riolering kunnen zijn: ophoping van afval- en vetrestenverzakking van uw rioolbuis en wortels die door de rioolbuis heen groeien.

Wat gebeurt er bij Riool-ontstopping?

Een riool ontstopping betekent het verwijderen van de vastzittende afvalstoffen in de rioolbuis. In beginsel zijn afvalstoffen die vastzitten nog zelf te verwijderen. Maar helemaal verwijderen lukt vaak niet, waardoor nieuwe afvalstoffen toch weer blijven kleven aan de rioleringsbuis. Op de lange termijn leidt dit in veel gevallen weer tot een riool verstopping en is het professioneel ontstoppen van het riool noodzakelijk.

Wat is een verstopping aan de afvoer?

Een verstopping in de afvoer betekent dat het afvalwater niet goed meer wegloopt.

Wat moet je doen als je rioolproblemen hebt?

Rioolproblemen kunnen vele oorzaken hebben. Van ophoping van vetten, haren tot verdwaalde dopjes van flessen.Door diverse testen kan er achterhaald worden wat er aan de hand is. De riool camera inspectie is hierbij een goed effectief hulpmiddel.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.