Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Hemelwaterafvoer ontstoppen

Hoe wij jouw hemelwaterafvoer ontstoppen?
Hemelwaterafvoer verstopt?
Hemelwaterafvoer ontstoppen? Maak direct een afspraak.

Hemelwaterafvoer ontstoppen? Vraag het de rioolmeester! Dé Rioolspecialist van Noord-Holland.

Hemelwaterafvoer verstopt?

Blaadjes, takjes, vogelnestjes, wind en regen zorgen voor vuil in je hemelwaterafvoer. Hemelwaterafvoer. Ook wel dakgoten en regenpijpen genoemd, raken snel verstopt. Met enige regelmaat de hemelwaterafvoer schoonmaken voorkomt een hoop overlast. Is jouw hemelwaterafvoer namelijk verstopt? Dan loopt het water niet meer weg en is de kans groot dat er water via de muur in je huis terecht komt. Direct actie ondernemen is een must om (erge) schade te voorkomen. Waterschade wil je te allen tijde vermijden.

Hoe wij jouw hemelwaterafvoer ontstoppen?

Is je hemelwaterafvoer verstopt dan zit er maar één ding op. De Rioolmeester bellen. Onze vakmannen komen snel bij je langs om de oorzaak te onderzoeken en het probleem te verhelpen.

Onze werkwijze bij het ontstoppen van je verstopte hemelwaterafvoer?

Voor het ontstoppen van je dakgoot, regenpijp, of hemelwaterafvoer zijn er verschillende manieren. Zo kunnen we onze ontstoppingsmachine inzetten. Een super handig apparaat waarmee we de afvoer eenvoudig ontstopt krijgen. Soms is de verstopping echter lastig(er) te verhelpen. Dan maken we tevens gebruik van een trekveer. Deze lijn heeft aan het uiteinde een veer die in de hemelwaterafvoer wordt gestopt om zo het viezigheid naar boven te halen. Zijn we er dan nog niet, dan pakken we de hogedrukspuit. Uiteraard doen we al onze werkzaamheden in in overleg.

Hemelwaterafvoer verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van het riool. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Vragen over

Hemelwaterafvoer ontstoppen

Hoe worden leidingen ontstopt?

Het ontstoppen van leidingen kunnen wij op diverse wijzen uitvoeren, waaronder het mechanisch reinigen of met hoge druk ontstoppen.

Wat is een ontstopper?

Een ontstopper is een grote zuignap, die vaak in de keuken te vinden is om een kleine verstopping te verhelpen.

Meer informatie over ontstopper

Wat moet ik doen bij een verstopte afvoer?

Is uw afvoer verstopt en loopt het water uit uw wasbak, toilet of douche niet meer goed weg? Een verstopte afvoer kan iedereen overkomen, maar door goed rioolgebruik kan wel in veel gevallende verstopping worden voorkomen. Goed rioolgebruik is bijvoorbeeld het volledig doorspoelen van het toilet.

Wat is een rioleringsbedrijf?

Een rioleringsbedrijf is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van aanleg en onderhoud aan riolen. De Rioolmeester is binnen Noord-Holland, hét rioleringsbedrijf voor aluw rioolzaken. Van het oplossen van riool ontstoppingen tot aanleg of renovatie van uw riool.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.