Rioolvliegjes in huis

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland bestrijdt de rioolvliegjes snel en efficiënt.

 Rioolvliegjes bestrijden?

Rioolvliegjes bestrijden?

Zonnestralen hebben zo ook hun nadelen. Rioolvliegjes, drekvliegjes, motvliegjes, motmuggen, of hoe je ze ook wilt noemen, zijn er ook dol op. En dan zeker hun eitjes die zich, met warm weer, in razend tempo vermenigvuldigen. Helemaal wanneer ze zich hebben genesteld in jouw verstopte leiding, afvoer of ondergelopen kruipruimte...

Ook al is het officieel een muggensoort, laten we dit ongedierte rioolvliegje noemen. Dit rioolvliegje is niet alleen irritant in aangezicht, ze laten ook allerlei bacteriën achter op je eten. Onaangenaam en onhygiënisch dus. Maar hoe voorkom je deze ongewenste huisgenoten?

Oorzaak van rioolvliegjes
Daarvoor moeten we naar de oorzaak gaan. De beestjes houden van plekken in of rond je huiswaar bijvoorbeeld rottend en of vochtig afval ligt. Plekken met stilstaand water door lekkage vinden ze ook fijn. Hier leggen ze met veel plezier talloze eitjes. Rioolproblemen trekken rioolvliegjes aan. What’s in a name.

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Voorkom rioolvliegjes, vraag hulp aan de Rioolmeester!

Om rioolvliegjes in je huis te voorkomen is het zaak om, zodra een probleem zich voordoet, deze zo snel mogelijk op te lossen. Blijf alert op kapotte leidingen, verstopte afvoeren in je keuken of badkamer en bladeren in je dakgoot. Voorzie zwanenhalzen van een waterslot, verschoon met enige regelmaat het zand in je kruipruimte en voorkom stilstaand water in bijvoorbeeld bloembakken buiten.


De Rioolmeester helpt met het bestrijden van rioolvliegjes

Heb je een rioolprobleem ontdekt dat de vliegjes kan aantrekken? Wacht dan niet en schakel direct een deskundige rioolvakman in. Zijn de vliegjes al geland en gesetteld? Schakel dan de vakmensen van de ongedierte bestrijding in. Samen lossen deze ambachten met gemak jouw rioolvliegjesprobleem op!

 

Zoek voor de rioolvakman niet verder. Bel de Rioolmeester. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van het riool. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie.

(0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Vragen over riool ontstoppen

Wat is een rioleringsbedrijf?

Een rioleringsbedrijf is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van aanleg en onderhoud aan riolen. De Rioolmeester is binnen Noord-Holland, hét rioleringsbedrijf voor aluw rioolzaken. Van het oplossen van riool ontstoppingen tot aanleg of renovatie van uw riool.

Wat gebeurd er bij Riool-ontstopping?

Een riool ontstopping betekent het verwijderen van de vastzittende afvalstoffen in de rioolbuis. In beginsel zijn afvalstoffen die vastzitten nog zelf te verwijderen. Maar helemaal verwijderen lukt vaak niet, waardoor nieuwe afvalstoffen toch weer blijven kleven aan de rioleringsbuis. Op de lange termijn leidt dit in veel gevallen weer tot een riool verstopping en is het professioneel ontstoppen van het riool noodzakelijk.

Wat zijn rioleringswerken?

Dit is de algemene term waar diverse rioolwerkzaamheden onder kunnen worden genoemd. Denk hierbij aan het ontstoppen van het riool, het vervangen of vernieuwen van het riool of het(gedeeltelijk) renoveren van het riool.

Wat is rioolinspectie?

Het riool inspecteren geeft duidelijkheid van de situatie en voorkomt een terugkerend rioolprobleem. De rioolinspectie voeren wij uit met een speciale rioolcamera. Zo krijgen wij een goed beeld van de status van uw riool en eventuele oorzaken van de verstopte riool of leiding.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.