Visuele inspectie riolering

Visuele inspectie riolering

Wanneer u problemen heeft met het riool is soms het reinigen van uw riool voldoende. Een enkele keer is het wat gecompliceerder. Middels visuele inspectie traceren we het defect in uw riolering. Denk aan ingegroeide wortels of een verzakking. Visuele inspectie brengt problemen direct aan het licht.

Middels camera-inspectie of rookdetectie brengen wij alle kenmerken in kaart: het verstopte riool/defect en de locatie hiervan. Met visuele inspectie bent u snel van uw rioolprobleem verlost.

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Problemen met uw riolering of afvoer?

Staat van riolering direct duidelijk dankzij visuele inspectie

Onderhoud aan het riool reduceert de kans op een defect aanzienlijk. Particulieren schenken echter doorgaans niet veel aandacht aan de onderhoud van riolering en afvoer. Dit kan legio gevolgen met zich meebrengen:

  • Rioollucht in de woning.
  • Verstopte riolering/afvoer.
  • Vochtproblemen in kruipruimte en/of kelder.

Visuele inspectie maakt de staat van de riolering direct inzichtelijk en brengt de schades en gebreken aan de riolering in kaart. De Rioolmeester voert deze visuele inspectie op professionele wijze uit en verzorgt desgewenst direct de oplossing.

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.

Ontstoppen
Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen? Dit kan namelijk een waarschuwing zijn dat uw riool verstopt zal raken.
lees meer
Rioolstank in huis?
Last van rioollucht in huis? Wij vinden de oorzaak feilloos met rioollucht inspectie.
lees meer
WC verstopt
Een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol.
lees meer