Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Bad ontstoppen

Bad laten ontstoppen? Vraag het de rioolmeester! Dé Rioolspecialist van Noord-Holland.
Bad verstopt?
Bad ontstoppen? Maak direct een afspraak.

Bad ontstoppen? Vraag het De Rioolmeester! Dé rioolspecialist van Noord-Holland.

Bad verstopt?

Loopt het water in de badkuip niet meer weg? Dan kun je er donder op zeggen dat er flink wat zeepresten en haren daar de oorzaak van zijn. De haren weghalen en spoelen met heet water of soda kunnen oplossingen zijn. Echter soms helpen ook de huis-, tuin- en keukentips niet meer...

Bad laten ontstoppen? Vraag het de rioolmeester! Dé Rioolspecialist van Noord-Holland.

Geen paniek. Een belletje is genoeg. Onze vakmannen komen snel lang om je uit de brand te helpen en ervoor te zorgen dat het putje weer gewoon doorstroomt zoals het hoort.

Onze werkwijze als jouw bad verstopt zit?

We gaan op onderzoek uit en maken een analyse van het probleem en de oorzaak. Lijkt het erop dat er een groter probleem is dan wat zeepresten en uitgevallen haren, dan zit de verstopping hoogstwaarschijnlijk in het rioolstelsel. Samen nemen we de verschillende ontstoppingsmethodes met elkaar door.

Maar laten we beginnen bij het begin. Want wat er ook aan de hand is, we ontstoppen je bad uiteraard op een zeer effectieve manier. Zijn we klaar? Dan doen we een extra check of alles inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van een ontstopping van je afvoer willen wij natuurlijk voorkomen.

Bad verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van je gootsteen. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Vragen over

Bad ontstoppen

Hoe kan een riolering verstopt raken?

Als een riolering verstopt is, betekent dit dat het afvalwater niet,of niet goed meer kan worden afgevoerd. Laat spoedig uw riolering ontstoppen. Oorzaken van uw verstopte riolering kunnen zijn: ophoping van afval- en vetrestenverzakking van uw rioolbuis en wortels die door de rioolbuis heen groeien.

Hoe wordt een riolering ontstopt?

Door middel van hoge druk of verenmachines wordt de riolering gereinigd.

Wat is een rioleringsbedrijf?

Een rioleringsbedrijf is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van aanleg en onderhoud aan riolen. De Rioolmeester is binnen Noord-Holland, hét rioleringsbedrijf voor aluw rioolzaken. Van het oplossen van riool ontstoppingen tot aanleg of renovatie van uw riool.

Wat is een verstopping aan de afvoer?

Een verstopping in de afvoer betekent dat het afvalwater niet goed meer wegloopt.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.