Bad ontstoppen

Bad ontstoppen? Vraag het De Rioolmeester! Dé rioolspecialist van Noord-Holland.

Bad verstopt?

Bad verstopt?

Loopt het water in de badkuip niet meer weg? Dan kun je er donder op zeggen dat er flink wat zeepresten en haren daar de oorzaak van zijn. De haren weghalen en spoelen met heet water of soda kunnen oplossingen zijn. Echter soms helpen ook de huis-, tuin- en keukentips niet meer...

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Bad laten ontstoppen? Vraag het de rioolmeester! Dé Rioolspecialist van Noord-Holland.

Geen paniek. Een belletje is genoeg. Onze vakmannen komen snel lang om je uit de brand te helpen en ervoor te zorgen dat het putje weer gewoon doorstroomt zoals het hoort.

Onze werkwijze als jouw bad verstopt zit?

We gaan op onderzoek uit en maken een analyse van het probleem en de oorzaak. Lijkt het erop dat er een groter probleem is dan wat zeepresten en uitgevallen haren, dan zit de verstopping hoogstwaarschijnlijk in het rioolstelsel. Samen nemen we de verschillende ontstoppingsmethodes met elkaar door.

Maar laten we beginnen bij het begin. Want wat er ook aan de hand is, we ontstoppen je bad uiteraard op een zeer effectieve manier. Zijn we klaar? Dan doen we een extra check of alles inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van een ontstopping van je afvoer willen wij natuurlijk voorkomen.

Bad verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van je gootsteen. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Vragen over riool ontstoppen

Hoe kan een riolering verstopt raken?

Als een riolering verstopt is, betekent dit dat het afvalwater niet,of niet goed meer kan worden afgevoerd. Laat spoedig uw riolering ontstoppen. Oorzaken van uw verstopte riolering kunnen zijn: ophoping van afval- en vetrestenverzakking van uw rioolbuis en wortels die door de rioolbuis heen groeien.

Hoe wordt een riolering ontstopt?

Door middel van hoge druk of verenmachines wordt de riolering gereinigd.

Wat is een rioleringsbedrijf?

Een rioleringsbedrijf is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van aanleg en onderhoud aan riolen. De Rioolmeester is binnen Noord-Holland, hét rioleringsbedrijf voor aluw rioolzaken. Van het oplossen van riool ontstoppingen tot aanleg of renovatie van uw riool.

Wat is een verstopping aan de afvoer?

Een verstopping in de afvoer betekent dat het afvalwater niet goed meer wegloopt.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.