Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Droger en wasmachine ontstoppen

De afvoer van de droger en/of vaatwasser lasten ontstoppen? Bel de specialist. Bel De Rioolmeester!
Droger en wasmachine verstopt?
Droger en wasmachine ontstoppen? Maak direct een afspraak.

Droger en wasmachine ontstoppen? Vraag het De Rioolmeester! Dé rioolspecialist van Noord-Holland.

Droger en wasmachine verstopt?

Droger klaar, maar de was is nog nat? Blijft er, wanneer de was klaar is, water achter in de wasmachine? Dan kan het zijn dat je machine kapot is. Het kan echter ook zo zijn dat het water niet goed weg kan. Dan kan het goed zijn dat de afvoer van je wasmachine of droger verstopt zit of dat de afvoerbuis verstopt zit waar de wasmachine of droger aan zit aangesloten...

De afvoer van de droger en/of vaatwasser lasten ontstoppen? Bel de specialist. Bel De Rioolmeester!

Ben je er achter gekomen waar het probleem zit? Dan kun je zelf een poging wagen om het op te lossen. Je kunt ook de meester bellen. De Rioolmeester welteverstaan!

Onze werkwijze bij het ontstoppen van de droger en/of wasmachine?

Een verstopte afvoer kan meerdere oorzaken hebben. Wat het ook is, wij lossen het probleem snel voor je op. Blijkt de verstopping (diep) in het rioolstelsel te zitten. Samen nemen we dan de verschillende ontstoppingsmethodes met elkaar door.

Maar laten we beginnen bij het begin. We ontstoppen je afvoer uiteraard op een zeer effectieve manier. We beginnen met een onderzoek en analyse. Onze specialisten kijken waar en waardoor de afvoer verstopt is geraakt. Daarna gaan we direct aan de slag. Overigens zonder breek- of hakwerk. Mocht groffer geschut wel nodig zijn? Dan bespreken we samen wat de aanpak wordt.

Zijn we klaar? Dan doen we een extra check of alles inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van een ontstopping van je afvoer willen wij natuurlijk voorkomen.

De afvoer van de vaatwasser verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van je gootsteen. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Vragen over

Droger en wasmachine ontstoppen

Hoe kan de afvoer van de wasmachine verstopt zijn?

De afvoer van de wasmachine is een belangrijke afvoer. Deze loost namelijk automatisch water, dus ook als u niet thuis bent. Wanneer de afvoer van uw wasmachine verstopt is kan dat dus grote en vervelende gevolgen hebben, zoals een overstroming in uw huis. Een verstopte wasmachine afvoer komt meestal door achterblijvende spullen in de broekzakken of door het regelmatig te veel gebruiken van wasmiddel. Een verstopte afvoer van de wasmachine is moeilijk zelf te verhelpen. Schakel daarom een ontstoppingsbedrijf in om de afvoer te ontstoppen. De Rioolmeester kan u hierbij helpen.

Hoe worden leidingen ontstopt?

Het ontstoppen van leidingen kunnen wij op diverse wijzen uitvoeren, waaronder het mechanisch reinigen of met hoge druk ontstoppen.

Wat moet ik doen bij een verstopte afvoer?

Is uw afvoer verstopt en loopt het water uit uw wasbak, toilet of douche niet meer goed weg? Een verstopte afvoer kan iedereen overkomen, maar door goed rioolgebruik kan wel in veel gevallende verstopping worden voorkomen. Goed rioolgebruik is bijvoorbeeld het volledig doorspoelen van het toilet.

Wat is een ontstopper?

Een ontstopper is een grote zuignap, die vaak in de keuken te vinden is om een kleine verstopping te verhelpen.

Meer informatie over ontstopper

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.