Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Keukenafvoer ontstoppen

De afvoer in de keuken laten ontstoppen? Bel de specialist. Bel De Rioolmeester!
Keukenafvoer verstopt?
Keukenafvoer ontstoppen? Maak direct een afspraak.

Keukenafvoer ontstoppen? Vraag het De Rioolmeester! Dé rioolspecialist van Noord-Holland.

Keukenafvoer verstopt?

Etensresten en vet zijn de hoofdingrediënten die er vaak voor zorgen dat een afvoer verstopt raakt. Loopt het water van het keukenputje niet meer weg? Helpen de huis, tuin en keukentips niet meer? Lukt het niet met soda en spoelen met warm water? Is je eigen poging met een ontstoppingsveer al mislukt?

De afvoer in de keuken laten ontstoppen? Bel de specialist. Bel De Rioolmeester!

Geen paniek. Een belletje is genoeg. Onze vakmannen bieden graag de helpende hand en komen snel langs om jouw afvoer te ontstoppen. Schakel de meester in. De Rioolmeester welteverstaan!

Onze werkwijze als jouw keukenafvoer verstopt zit?

Een verstopte afvoer in de keuken kan meerdere oorzaken hebben. Wat het ook is, wij lossen het probleem snel voor je op. Blijkt het meer dan alleen een verstopt afvoer door etensresten of vet te zijn? Dan zit de verstopping hoogstwaarschijnlijk in het rioolstelsel. Samen nemen we dan de verschillende ontstoppingsmethodes met elkaar door.

Maar laten we beginnen bij het begin. We ontstoppen je afvoer uiteraard op een zeer effectieve manier. We beginnen met een onderzoek en analyse. Onze specialisten kijken waar en waardoor de afvoer in de keuken verstopt is geraakt. Daarna gaan we direct aan de slag. Overigens zonder breek- of hakwerk. Mocht groffer geschut wel nodig zijn? Dan bespreken we samen wat de aanpak wordt.

Zijn we klaar? Dan doen we een extra check of alles inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van een ontstopping van je afvoer willen wij natuurlijk voorkomen.

Afvoer in de keuken verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van je gootsteen. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en rekenen scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaard rioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Deelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen is bij ons maatwerk.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Vragen over

Keukenafvoer ontstoppen

Hoe kan een riolering verstopt raken?

Als een riolering verstopt is, betekent dit dat het afvalwater niet,of niet goed meer kan worden afgevoerd. Laat spoedig uw riolering ontstoppen. Oorzaken van uw verstopte riolering kunnen zijn: ophoping van afval- en vetrestenverzakking van uw rioolbuis en wortels die door de rioolbuis heen groeien.

Hoe worden leidingen ontstopt?

Het ontstoppen van leidingen kunnen wij op diverse wijzen uitvoeren, waaronder het mechanisch reinigen of met hoge druk ontstoppen.

Wat moet ik doen bij een verstopte gootsteen?

Een gootsteen die verstopt is, vergt een goede aanpak. Er kan met een veer een klein gaatje in de verstopping worden gemaakt. Ter voorkoming dat de verstopping snel terugkeert,adviseren wij camera inspectie uit te laten voeren.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.