In onze blog: Een verstopte WC kan diverse oorzaken hebben. Onze experts reinigen mechanisch of met waterdruk en voeren altijd camera-inspectie uit.

WC’s verstoppen niet vanzelf… TEDDY GELUKKIG WEER TERECHT

Vorige week ging de telefoon bij de rioolmeester.nl. De paniek was te horen in de stem van moeders. Haar beide WC’s waren verstopt. En dat is niet handig met drie kinderen tijdens het spitsuur van het avondeten.

Een half uur later stond ik op de stoep. Ik werd opgewacht door drie jongetjes die zo te zien hoognodig gebruik wilden maken van het kleinste kamertje in het huis. Direct aan de slag dus.

Eerst uiteraard controleren of de overige afvoeren in het huis wel nog goed door liepen. Dit was het geval, het was echt alleen de WC die verstopt zat. Zoals te doen gebruikelijk volgde een camera-inspectie. En daar ontdekte ik direct de boosdoener. Met een grote glimlach keek hij me aan.

Toen ik hem uit zijn benarde positie bevrijdde hoor ik achter me een gil. “Teddy! Die was ik kwijt…”

[Daan Bleeker, monteur Rioolmeester]

Een verstopte WC kan diverse oorzaken hebben. In de meeste gevallen worden verstoppingen veroorzaakt door het weggooien van natte (billen)doekjes, maandverband en tampons.

Onze experts reinigen mechanisch of met waterdruk en voeren altijd camera-inspectie uit ter controle én voor het achterhalen van de oorzaak van de verstopping.

Op zoek naar een rioolspecialist? Gevonden: de Rioolmeester.nl!

Hét ontstoppingsbedrijf van Noord-Holland. Binnen één uur ter plaatse, gegarandeerd.