Ontstoppen zonder overlast!

De Rioolmeester weet raad met een ontstopping.

Wij ontstoppen snel en vakkundig, zodat u verzekerd bent van een goed werkende afvoer en riolering. Zonder overlast!

Onze experts reinigen mechanisch of met waterdruk en voeren altijd camera-inspectie uit ter controle én voor het achterhalen van de oorzaak is van het verstopte riool. De Rioolmeester is de rioolspecialist van Noord-Holland.

Lees meer

Ontstoppen riool

De Rioolmeester ontstopt uw riool vakkundig. Dit doen we middels een hogedrukslang of verenmachine. Zodra de eerste overlast is verholpen traceren we middels camera-inspectie de oorzaak van de overlast. Soms is het riool reinigen voldoende, een enkele keer is rioolreparatie of rioolrenovatie gewenst.

Ontstoppen wc

We ontstoppen uw toilet met een verenmachine met verschillende opzetstukken. We draaien de veer richting riolering dwars door de verstopping heen en reinigen zo de afvoer. We controleren ons werk middels de rioolcamera zodat u verzekerd bent van een schone afvoer en het risico op herhaling wordt voorkomen.

Ontstoppen doucheputje

We ontstoppen uw doucheputje met een veer en verwijderen zo zeepresten, haren en lichaamsvetten. Middels camera-inspectie controleren we of alles netjes schoon is of dat we de handeling dienen te herhalen.

Ontstoppen afvoer

Middels inspectie, soms met behulp van een camera, traceren we de verstopping van uw afvoer. Vervolgens kiezen we de juiste toegang tot de leiding (denk aan een ontstoppingsput). De rioolslang spuit zichzelf door middel van hoge druk de rioolleiding in. Alles wat deze tegenkomt wordt los gespoten en afgevoerd naar het gemeenteriool.

Ontstoppen hemelwaterafvoer

Is uw hemelwaterafvoer verstopt of heeft u een slecht doorlopende dakgoot? Probeer tijdig te laten verhelpen om lekkage en eventuele andere problemen van uw dak te voorkomen. De Rioolmeester komt een verstopte dakgoot dagelijks tegen en lost het probleem met veel plezier voor u op.

Ontstoppen van de regenpijp

Last van een verstopte regenpijp? Dan is het zaak deze direct te ontstoppen, voordat vocht uw woning kan binnendringen of problemen in de goot of op het dak kan veroorzaken. We ontstoppen uw regenpijp met een ontstoppingsveer of hogedrukslang en voeren waar nodig reparaties uit.

De Rioolmeester is  dé rioolspecialist van Noord-Holland en rekent zeer gunstige tarieven voor het ontstoppen van uw afvoer of riool

 

Riool ontstoppen zonder overlast? Maak snel een afspraak!

Bekijk onderstaande video en zie wat u bij het ontstoppen kunt verwachten?

Ze werkt ee riool camera inspectie

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

8.4

 (gebaseerd op 271 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen

De Rioolmeester, thuis in de regio Noord-Holland

Voor het ontstoppen komt De Rioolmeester in heel Noord-Holland. 24-uurs rioolservice en binnen 1 uur ter plaatse.