Wilt u uw WC laten ontstoppen?

Laat uw WC ontstoppen door de Rioolmeester

Wilt u uw WC laten ontstoppen omdat deze niet meer goed doorloopt? Controleer dan eerst of de overige afvoeren in het huis wel nog goed doorlopen. Wanneer dit goed gaat kan het zijn dat alleen de wc ontstopt hoeft te worden omdat er bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol in vast zitten. Wij kunnen dit probleem snel voor u oplossen.

Wanner blijkt dat het ontstoppen van het toilet niet voldoende is, dan zit de verstopping in het rioolstelsel en kan er gekozen worden voor verschillende ontstoppingsmethodes.

Laat de expert uw WC ontstoppen

  • Snel ter plaatse en in de buurt

  • 100% gecertificeerd personeel

  • Garantie op al ons werk

  • Altijd een camera inspectie

  • 100% klanttevredenheid

Riool verstopt? Bel de Rioolmeester!

Online afspraak maken

Maak hier online uw afspraak en wij  nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijdsvoorkeur

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Afvoer verstopt? Zo kun je zelf je afvoer ontstoppen!

Een verstopte afvoer is een vervelend probleem. Vaak ook al omdat je niet weet waar de verstopping zit. Het afvoer naar het hoofdriool kan verstopt raken of er kan een verstopping in de afvoer van de wc, douche, bad, wasbak, gootsteen, vaatwasser of wasmachine ontstaan.

Lees verder op onze Blog

Is uw wasbak verstopt? Tips om uw wasbak te ontstoppen

Wanneer uw wasbak ergens in uw huis verstopt is zorgt dit voor problemen welke u zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Er zijn meerdere oplossingen die u zelf kunt doen alvorens een ontstoppingsbedrijf zoals de Rioolmeester in te schakelen.

Lees verder op onze Blog

WC’s verstoppen niet vanzelf… TEDDY GELUKKIG WEER TERECHT

We nemen hem, of haar voor lief. Ze is er tenslotte altijd voor ons. Ze brengt ons vaak opluchting en even een momentje van rust. Hoe zeer we haar waarderen merken we past als ze verstopt is. Wat zijn we dan onthand… Een verstopte WC.

Lees verder op onze Blog

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

8.4

 (gebaseerd op 263 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen

Wat kunt u bij het ontstoppen van uw wc verwachten?

Wij ontstoppen uw wc op een zeer effectieve manier. Het is een mechanische reiniging met behulp van een verenmachine met verschillende opzetstukken. Met deze machine word een veer in de toiletpot gedraaid. Aan de voorzijde van de veer zit een ontstoppings-kop. Deze zal zich door de verstopping draaien en zo de buis weer schoonmaken. Binnen de kortste keren is uw toilet niet langer verstopt.

Na de riolering met de veer te hebben gereinigd wordt er met water goed nagespoeld. Vervolgens wordt er met de rioolcamera gecontroleerd of de riolering inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van een ontstopping van uw wc willen wij namelijk voorkomen. Tegelijkertijd kijkt de rioolmeester of er een oorzaak is te zien waardoor de verstopping in het toilet is ontstaan.

<< Terug naar overzicht