Wc verstopt?

Verstopping van het toilet kunnen meerdere oorzaken hebben.

Als u last heeft van een verstopte wc controleer dan eerst of de overige afvoeren in het huis wel nog goed doorlopen. Wanneer dit goed gaat kan het zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol. Wij kunnen dit probleem snel voor u oplossen.

Blijkt dat de verstopping niet alleen in het toilet zit, dan zit de verstopping in het rioolstelsel en kan er gekozen worden voor verschillende ontstoppingsmethodes.

Laat de expert naar uw riool kijken

  • Snel ter plaatse en in de buurt

  • 100% gecertificeerd personeel

  • Garantie op al ons werk

  • Altijd een camera inspectie

  • 100% klanttevredenheid

Riool verstopt? Bel de Rioolmeester!

Uw wc laten ontstoppen?

Bij verstopping in de sifon

vanaf 

98

,-

WC’s verstoppen niet vanzelf… TEDDY GELUKKIG WEER TERECHT

We nemen hem, of haar voor lief. Ze is er tenslotte altijd voor ons. Ze brengt ons vaak opluchting en even een momentje van rust. Hoe zeer we haar waarderen merken we past als ze verstopt is. Wat zijn we dan onthand… Een verstopte WC.

Lees verder op onze Blog

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

8.4

 (gebaseerd op 251 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen

Wat kunt u bij het ontstoppen van uw wc verwachten?

Wij ontstoppen uw wc op een zeer effectieve manier. Het is een mechanische reiniging met behulp van een verenmachine met verschillende opzetstukken. Met deze machine word een veer in de toiletpot gedraaid. Aan de voorzijde van de veer zit een ontstoppings-kop. Deze zal zich door de verstopping draaien en zo de buis weer schoonmaken. Binnen de kortste keren is uw toilet niet langer verstopt.

Na de riolering met de veer te hebben gereinigd wordt er met water goed nagespoeld. Vervolgens wordt er met de rioolcamera gecontroleerd of de riolering inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van uw verstopte wc willen wij namelijk voorkomen. Tegelijkertijd kijkt de rioolmeester of er een oorzaak is te zien waardoor de verstopping in het toilet is ontstaan.

<< Terug naar overzicht