Riolering verstopt

Riolering verstopt?

Oorzaken van uw verstopte riolering kunnen zijn:
  • ophoping van afval- en vetresten
  • verzakking van uw rioolbuis
  • wortels die door de rioolbuis heen groeien

Via een camera inspectie van uw rioolbuis kunnen wij het probleem in uw riool exact lokaliseren. En wij kunnen tevens onze werkwijze afstemmen op onze waarneming in uw riolering.

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

De Rioolmeester lost verstoppingen op!

Riolering ontstoppen?

Wanneer er bijvoorbeeld water omhoog komt in het toilet, bij de doucheafvoer of bij de gootsteenafvoer is de kans groot dat u uw riolering moet laten ontstoppen. Wij zoeken dan grondig voor u uit waar we het beste kunnen ontstoppen en zien dan snel wat de verstopping veroorzaakt. Ook zullen wij altijd een camera-inspectie uitvoeren ter controle. 

Wat kunt u bij het ontstoppen van uw riolering verwachten?

De Rioolmeester komt snel en vakkundig uw riolering ontstoppen. Hierbij zal er eerst een krachtige rioolreiniging met hogedrukslang of verenmachine plaats vinden. Daarna zal er altijd een camera-inspectie ter controle worden uitgevoerd en onderzocht worden wat de mogelijke oorzaak van de verstopte riolering is. 

Riool ontstoppen? De Rioolmeester ontstopt uw riool

Is het noodzakelijk uw riool te laten ontstoppen? De Rioolmeester ontstopt uw riool zonder overlast en op professionele wijze in heel Noord-Holland! Bel voor een afspraak (0226) 390 097.

Scherpe tarieven bij de Rioolmeester voor het laten ontstoppen van uw riool

De Rioolmeester rekent scherpe tarieven voor het ontstoppen van uw riolering en zijn altijd inclusief arbeidsloon en gebruik apparatuur.

Maak snel een afspraak

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097
Ontstoppen
Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen? Dit kan namelijk een waarschuwing zijn dat uw riool verstopt zal raken.
lees meer
Rioolstank in huis?
Last van rioollucht in huis? Wij vinden de oorzaak feilloos met rioollucht inspectie.
lees meer
WC verstopt
Een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol.
lees meer