Afvoer verstopt?

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097 voor een verstopte afvoer

Rioolleidingen… je ziet ze niet en ze doen jaren lang hun werk totdat er een afvoer verstopt is. Vaak begint het met geborrel en dan is het raak. De wc loopt niet meer door en de gootsteen blijft vol staan. Kortom, uw afvoer is verstopt.

Onze monteurs bieden graag de helpende hand en komen voor een verstopte afvoer direct langs. Door eerst de situatie goed te bekijken, eventueel met een rioolcamera inspectie, kan er vaak al bepaald worden waar de afvoer verstopt is en waar het probleem ongeveer moet zitten. Vervolgens wordt er een toegang tot het riool gezocht. Het mooist is een ontstoppingspunt of een erfscheidingsput.

Meer over een verstopte afvoer

De Rioolmeester helpt snel & vakkundig bij een verstopte afvoer

Binnen 1 uur ter plaatse
in heel Noord-Holland.

Uw afvoer verstopt?

Doucheputje

vanaf 

98

,-

Ontstoppingspunt of een erfscheidingsput.

Meestal zijn deze niet bekend en wordt op een andere manier toegang gezocht, bijvoorbeeld door het toilet te demonteren of middels rookdetectie.  Is uw afvoer verstopt en wilt u weten waar u aan toe bent? De monteur bepaalt per situatie welk ontstoppingsmateriaal er ingezet wordt. Kan er met water gewerkt worden of moet er mechanisch ontstopt worden, dat is in iedere situatie weer anders. Als er vanaf de erfscheidingsput kan worden gewerkt, dan wordt er meestal gekozen om met hoge druk te werken. De rioolslang spuit zichzelf door middel van hoge druk (+/-150 bar) de rioolleiding in. Alles wat deze tegen komt wordt dan los gespoten en afgevoerd naar het gemeenteriool. Dus is uw afvoer verstopt? Bel De Rioolmeester. De werkwijze bij uw verstopte afvoer is wellicht per situatie anders, het resultaat is steeds hetzelfde: uw afvoer loopt weer soepel door. 

Kosten om een verstopte afvoer te repareren?

Voor het laten repareren van een verstopte afvoer rekenen wij € 98,-. Hierbij hoeven wij niet in het rioolstelsel met ons riool reinigingsapparatuur.

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

8.4

 (gebaseerd op 263 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen

Afvoer verstopt? Bel de rioolservice van Noord-Holland

De Rioolmeester komt uw riolering ontstoppen: snel en vakkundig. Eerst een krachtige rioolreiniging met hogedrukslang of verenmachine, daarna altijd camera-inspectie ter controle én onderzoek naar de mogelijke oorzaak van de verstopte afvoer. Als het riool schoon en heel is gebleken, bieden wij u garantie op goede werking!