WC Verstopt?

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097 voor een verstopte WC!

een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol. Als dit gecontroleerd is en de wc pot is schoon, dan zit het probleem van de verstopte WC in het rioolstelsel en kan er gekozen worden voor verschillende wc ontstoppingsmethodes.

Meer

De Rioolmeester helpt snel & vakkundig bij een verstopte WC

Binnen 1 uur ter plaatse
in heel Noord-Holland.

Uw WC verstopt?

Doucheputje

vanaf 

98

,-

WC ontstoppen, ook bij verstopte wc-potten

Wc ontstoppen op een zeer effectieve manier is het mechanische reinigen met behulp van een verenmachine met verschillende opzetstukken. Met deze machine word een veer in de riolering gedraaid. Aan de voorzijde van de veer zit een ontstoppingskop. Deze zal zich door de verstopte WC draaien en zo de buis weer schoonmaken. Binnen de kortste keren is uw toilet niet langer verstopt.

Na de riolering met de veer te hebben gereinigd wordt er met water goed nagespoeld. Vervolgens wordt er met de rioolcamera gecontroleerd of de riolering inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van uw verstopte wc willen wij namelijk voorkomen. Tegelijkertijd kijkt de rioolmeester of er een oorzaak is te zien waardoor de verstopte WC is ontstaan.

Als er een oorzaak is te vinden waarom uw wc-pot verstopt was, dan wordt alles genoteerd. Op basis van onze gegevens wordt er een vrijblijvende offerte verzonden om de riolering aan te passen zodat een verstopte wc zich niet snel weer kan voordoen.

Meer informatie over WC ontstoppingen

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

8.4

 (gebaseerd op 269 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen

WC verstopt? Bel de rioolservice van Noord-Holland

De Rioolmeester komt uw WC ontstoppen: snel en vakkundig. Eerst een krachtige rioolreiniging met hogedrukslang of verenmachine, daarna altijd camera-inspectie ter controle én onderzoek naar de mogelijke oorzaak van de verstopte WC. Als het riool schoon en heel is gebleken, bieden wij u garantie op goede werking!