WC verstopt

WC Verstopt?

Een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol. Als dit gecontroleerd is en de wc pot is schoon, dan zit het probleem van de verstopte toilet in het rioolstelsel en kan er gekozen worden voor verschillende wc ontstoppingsmethodes.

WC ontstoppen, ook bij verstopte toiletpotten

Wc ontstoppen op een zeer effectieve manier is het mechanische reinigen met behulp van een verenmachine met verschillende opzetstukken. Met deze machine word een veer in de riolering gedraaid. Aan de voorzijde van de veer zit een ontstoppingskop. Deze zal zich door de verstopte WC draaien en zo de buis weer schoonmaken. Binnen de kortste keren is uw toilet niet langer verstopt. Na de riolering met de veer te hebben gereinigd wordt er met water goed nagespoeld. Vervolgens wordt er met de rioolcamera gecontroleerd of de riolering inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van uw verstopte wc willen wij namelijk voorkomen. Tegelijkertijd kijkt de Rioolmeester of er een oorzaak is te zien waardoor de verstopte WC is ontstaan.

Als er een oorzaak is te vinden waarom uw wc-pot verstopt was, dan wordt alles genoteerd. Op basis van onze gegevens wordt er een vrijblijvende offerte verzonden om de riolering aan te passen zodat een verstopte wc zich niet snel weer kan voordoen.

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097 voor een verstopte toilet!

Toilet laten ontstoppen?

Laat uw WC ontstoppen door de Rioolmeester

Wilt u uw WC laten ontstoppen omdat deze niet meer goed doorloopt? Controleer dan eerst of de overige afvoeren in het huis wel nog goeddoorlopen. Wanneer dit goed gaat kan het zijn dat alleen de wc ontstopt hoeft te worden omdat er bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol in vast zitten. Wij kunnen dit probleem snel voor u oplossen. Is er een andere oorzaak, dan kijken wij met onze riool-inspectie-camera om te kijken wat dan de oorzaak zou kunnen zijn. Wanneer blijkt dat het ontstoppen van het toilet niet voldoende is, dan zit de verstopping in het rioolstelsel en kan er gekozen worden voor verschillende ontstoppingsmethodes.

Wat kunt u bij het ontstoppen van uw toilet verwachten?

Uw Toilet ontstoppen op een zeer effectieve manier. Dit doen wij door het mechanische reinigen met behulp van een verenmachine met verschillende opzetstukken. Met deze machine word een veer in de riolering gedraaid. Aan de voorzijde van de veer zit een ontstoppingskop. Deze zal zich door de verstopping draaien en zo de buis weer schoonmaken. Binnen de kortste keren heeft het ontstoppen van uw toilet ervoor gezorgd dat deze weer goed doorspoelt.

Door wie kan ik mijn wc laten ontstoppen?

Laat uw WC ontstoppen door de Rioolmeester. Wij komen direct langs om snel & vakkundig uw wc te ontstoppen. Bel (0226) 390 097.

Scherpe tarieven bij de Rioolmeester voor het laten ontstoppen van uw riool

De Rioolmeester rekent scherpe tarieven voor het ontstoppen van uw toilet en zijn altijd inclusief arbeidsloon en gebruik apparatuur. Uw wc ontstoppen gebeurt op een effectieve manier door het mechanische te reinigen met behulp van een verenmachine met verschillende opzetstukken.

Maak snel een afspraak
Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097
Ontstoppen
Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen? Dit kan namelijk een waarschuwing zijn dat uw riool verstopt zal raken.
lees meer
Rioolstank in huis?
Last van rioollucht in huis? Wij vinden de oorzaak feilloos met rioollucht inspectie.
lees meer
WC verstopt
Een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol.
lees meer