Gootsteen verstopt

Gootsteen verstopt?

Na het verwijderen en controleren van de sifon kan het echte ontstoppingswerk beginnen. De riolering wordt meestal met een veer gereinigd en daarna goed doorgespoeld. Als dit gedaan is wordt de riolering met de camera geïnspecteerd en indien nodig nog verder gereinigd tot deze weer netjes schoon is. Dus is uw gootsteen verstopt? Laat uw gootsteen ontstoppen door de experts van De Rioolmeester!

Gootsteen verstopt? Bel de rioolservice van Noord-Holland

De Rioolmeester komt uw verstopte gootsteen ontstoppen: snel en vakkundig. Eerst een krachtige rioolreiniging met hogedrukslang of verenmachine, daarna altijd camera-inspectie ter controle én onderzoek naar de mogelijke oorzaak van de verstopte gootsteen. Als het riool schoon en heel is gebleken, bieden wij u garantie op goede werking!

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Gootsteen verstopt?

Gootsteen laten ontstoppen?

Laat uw gootsteen ontstoppen door de Rioolmeester

Zeep en vet zijn de twee hoofdingrediënten die er vaak voorzorgen dat u de gootsteen moet ontstoppen. Onze monteurs bieden graag de helpende hand en komen langs om uw gootsteen te ontstoppen. Door eerst de situatie goed te bekijken, eventueel met een riool camera inspectie, kan er vaak al bepaald worden waar de verstopping van uw gootsteen ongeveer moet zitten. Dus uw gootsteen laten ontstoppen? Bel De Rioolmeester of maak online een afspraak!

Wat kunt u verwachten bij het ontstoppen van uw gootsteen?

Wilt u uw gootsteen laten ontstoppen en wilt u weten waar u aan toe bent? De monteur bepaalt per situatie welk ontstoppingsmateriaal er ingezet wordt. Kan er met water gewerkt worden of moet er mechanisch ontstopt worden, dat is in iedere situatie weer anders. Dus uw gootsteen laten ontstoppen? Bel De Rioolmeester. De werkwijze bij uw verstopte afvoer is wellicht per situatie anders, het resultaat is steeds hetzelfde: uw afvoer loopt weer soepel door.

Door wie kan ik mijn gootsteen laten ontstoppen?

Zeep en vet zijn de twee hoofdingrediënten die er vaak voorzorgen dat u de gootsteen moet ontstoppen. Bel de Rioolmeester voor afspraak op telefoonnummer: (0226) 390 097

Scherpe tarieven bij de Rioolmeester voor het laten ontstoppen van uw gootsteen

De Rioolmeester rekent scherpe tarieven voor het ontstoppen van uw gootsteen en zijn altijd inclusief arbeidsloon en gebruik apparatuur.

Maak snel een afspraak
Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097
Ontstoppen
Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen? Dit kan namelijk een waarschuwing zijn dat uw riool verstopt zal raken.
lees meer
Rioolstank in huis?
Last van rioollucht in huis? Wij vinden de oorzaak feilloos met rioollucht inspectie.
lees meer
WC verstopt
Een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol.
lees meer