Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Riool verstopt? Direct riool ontstoppen in Heerhugowaard e.o.

Maak nu een afspraak

We zijn snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Voor een verstopte afvoer of riolering in Heerhugowaard en omgeving, belt u direct hetontstoppingsbedrijf in Heerhugowaard: De Rioolmeester!

Wij hebben de vakmannen en en de juiste tools voor dit rioleringsproblemen, zoals een verstopte riool of rioollucht. Als u ons belt maken wij direct een afspraak met u en lossen de problemen op.

Verstopte riolering, afvoer of wc in Heerhugowaard

Of het nu gaat om uw riolering ontstoppen, afvoer ontstoppen of wc ontstoppen: wij hebben vakkundige medewerkers die uw verstopte riool, afvoer en toilet altijd snel en daadkrachtig ontstoppen

En in geval van stankoverlast door b.v. rioollucht, is het van belang dat de verstopte riolering of afvoer snel ontstopt wordt. Er is niets vervelenders dan een rioolucht in huis.

Rioolinspectie Heerhugowaard en omgeving

Op zoek naar een rioolinspectie in Heerhugowaard? Dan bent u bij het rioolservice team van De Rioolmeester Heerhugowaard aan het goed adres. Met de meest moderne apparatuur wordt, door middel van een rioolinspectie, gekeken waar het probleem zich exact bevindt. Snel en adequaat wordt alles voor u opgelost en bent u van de overlast (rioollucht) af.

Last van het riool? De loodgieters van De Rioolmeester helpen direct!

Onze loodgieters zijn ervaren in het opsporen van verstoppingen en het ontstoppen van de afvoer, leidingen en riool. De urgentie van een verstopte afvoer en riool is ons duidelijk, dus wij komen snel ter plaatse om uw afvoer of riool te ontstoppen. U kunt De Rioolmeester bellen wanneer u last heeft van:

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: