Afvoer verstopt? Laat direct vakkundig uw afvoer ontstoppen!

Rioolleidingen… je ziet ze niet en ze doen jaren lang hun werk totdat er een verstopping is. Vaak begint het met geborrel en dan is het raak. De wc loopt niet meer door en de gootsteen blijft vol staan. Kortom, uw afvoer is verstopt.   Onze monteurs bieden graag de helpende hand en komen voor een verstopte afvoer direct langs. Door eerst de situatie goed te bekijken, eventueel met een rioolcamera inspectie,  kan er vaak al bepaald worden waar de verstopping van de afvoer ongeveer moet zitten. Vervolgens wordt er een toegang tot het riool gezocht. Het mooist is een ontstoppingspunt of een erfscheidingsput.

Meer over een verstopte afvoer

De Rioolmeester

Binnen 1 uur ter plaatse
in heel Noord-Holland.

Uw riolering verstopt?

Doucheputje

vanaf 

98

,-

Ontstoppingspunt of een erfscheidingsput.

Meestal zijn deze niet bekend en wordt op een andere manier toegang gezocht, bijvoorbeeld door het toilet te demonteren of middels rookdetectie.   Is uw afvoer verstopt en wilt u weten waar u aan toe bent? De monteur bepaalt per situatie welk ontstoppingsmateriaal er ingezet wordt. Kan er met water gewerkt worden of moet er mechanisch ontstopt worden, dat is in iedere situatie weer anders.   Als er vanaf de erfscheidingsput kan worden gewerkt, dan wordt er meestal gekozen om met hoge druk te werken. De rioolslang spuit zichzelf door middel van hoge druk (+/-150bar) de rioolleiding in. Alles wat deze tegen komt wordt dan losgespoten en afgevoerd naar het gemeenteriool.   Dus is uw afvoer verstopt? Bel De Rioolmeester. De werkwijze bij uw verstopte afvoer is wellicht per situatie anders, het resultaat is steeds hetzelfde: uw afvoer loopt weer soepel door. 

Kosten afvoer ontstoppen

Voor het ontstoppen van de afvoer bedragen de kosten € 98,-. Hierbij hoeven wij niet in het rioolstelsel met ons riool reinigingsapparatuur.

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

8.4

 (gebaseerd op 251 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen

Afvoer verstopt? Bel de rioolservice van Noord-Holland

De Rioolmeester komt uw riolering ontstoppen: snel en vakkundig. Eerst een krachtige rioolreiniging met hogedrukslang of verenmachine, daarna altijd camera-inspectie ter controle én onderzoek naar de mogelijke oorzaak van het verstopte riool. Als het riool schoon en heel is gebleken, bieden wij u garantie op goede werking!