Riool verstopt? Snel & vakkundig riool ontstoppen in Haarlem e.o.

De Rioolmeester, het ontstoppingsbedrijf in Haarlem en omgeving, is snel ter plaatse voor een rioolinspectie om vervolgens het riool te ontstoppen. Na het ontstoppen voeren wij nogmaals een riool camerainspectie uit om er zeker van te zijn dat het probleem is verholpen.

 

Verstopt riool in Haarlem? Wij verhelpen het!

Bij een verstopte riolering loopt het water niet meer goed weg, wat vaak gepaard gaat met overlast (rioollucht). Onze jaren lange ervaring met het lokaliseren en oplossen van verstoppingen aan afvoeren enriolering zorgt dat u snel van uw verstopping af bent.

 Dus bent u zoek naar hulp bij uw verstopte riool? Wij van De Rioolmeester sturen direct het team Haarlem naar u toe voor het oplossen van deze verstopping.

Laat uw riool ontstoppen door de loodgieters van De Rioolmeester bij een van de volgende problemen:

Is uw afvoer, riool of wc verstopt? De loodgieters en rioolspecialisten van De Rioolmeester komen uw riool problemen verhelpen.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.