Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Riool verstopt? Snel & vakkundig riool ontstoppen in Haarlem e.o.

Maak nu een afspraak

We zijn snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

De Rioolmeester, het ontstoppingsbedrijf in Haarlem en omgeving, is snel ter plaatse voor een rioolinspectie om vervolgens het riool te ontstoppen. Na het ontstoppen voeren wij nogmaals een riool camerainspectie uit om er zeker van te zijn dat het probleem is verholpen.

Verstopt riool in Haarlem? Wij verhelpen het!

Bij een verstopte riolering loopt het water niet meer goed weg, wat vaak gepaard gaat met overlast (rioollucht). Onze jaren lange ervaring met het lokaliseren en oplossen van verstoppingen aan afvoeren enriolering zorgt dat u snel van uw verstopping af bent.

Dus bent u zoek naar hulp bij uw verstopte riool? Wij van De Rioolmeester sturen direct het team Haarlem naar u toe voor het oplossen van deze verstopping.

Laat uw riool ontstoppen door de loodgieters van De Rioolmeester bij een van de volgende problemen:

Is uw afvoer, riool of wc verstopt? De loodgieters en rioolspecialisten van De Rioolmeester komen uw riool problemen verhelpen.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: