Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Riool verstopt? Direct riool ontstoppen in Enkhuizen e.o.

Maak nu een afspraak

We zijn snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Verstopte afvoer of verstopte riolering in de regio Enkhuizen? Dan wilt u natuurlijk dat dit probleem snel wordt opgelost. Want een snelle behandeling van uw verstopping is noodzakelijk om verdere overlast (rioollucht) te beperken, maar ook omdat uw probleem kan verergeren wanneer u deze niet tijdig aanpakt. Met onze 24 uurs rioolservice is De rioolmeester hét ontstoppingsbedrijf voor u in Enkhuizen en omgeving.

Verstopte afvoer bad of douche in Enkhuizen e.o., bel De Rioolmeester!

Stankoverlast door rioollucht of problemen door een verstopte afvoer in douche of bad? Wat er ook aan uw afvoer schort, de riolering-ploeg in Enkhuizen en omgeving lost het snel en vakkundig op. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke verstopte afvoer in bad of douche oplossen.

Riool Camera Inspectie in Enkhuizen

Heeft u af en toe riool problemen of twijfelt u over de werking van uw riool? Wij kunnen u eenvoudig helpen met een vakkundige riool camera inspectie in Enkhuizen en omgeving. Onze aanpak van rioolcamera inspectie is zeer efficiënt en getuigd van vakmanschap.

Met een camera inspectie van het riool, kunnen wij eenvoudig en tot op detail de verstopping van uw afvoer of gootsteen vinden. Eventuele resultaten kunnen wij voor u op een DVD zetten. Deze methode bespaart u tevens veel graaf- en breekwerk wanneer wij uw afvoer of riool ontstoppen.

De loodgieters van De Rioolmeester: altijd vakkundig!

Is uw riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen bij een van de volgende problemen:

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: