Riool verstopt? Direct riool ontstoppen in Purmerend e.o.

Is uw afvoer verstopt? Of loopt uw afvoer niet meer goed door? Bij al deze verstoppingsproblemen bent u bij De Rioolmeester, hét ontstoppingsbedrijf in Purmerend, aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel mogelijk is verholpen!

Verstopping toilet

U zoekt iemand om nu meteen uw toilet te ontstoppen? Als u in de regio Purmerend woont, belt u nu meteen De Rioolmeester. Het team Rioolservice is altijd op pad met de meest geavanceerde ontstoppingapparatuur. Want een verstopt toilet is een vervelend probleem, maar meestal eenvoudig op te lossen. Wij werken rond de klok, ook op zon- en feestdagen en staan altijd snel voor uw deur. U heeft onze garantie dat wij uw toilet grondig en vakkundig ontstoppen.

Rioollucht in huis?

Heeft u een  rioollucht in huis? Bel dan snel met de rioolservice van De Rioolmeester. Wij komen op afspraak direct langs en voeren een rioolstank detectie uit om de oorzaak van de rioollucht in uw huis te ontdekken. En hebben wij eenmaal ontdekt wat de oorzaak is, dan zorgen wij uiteraard ervoor dat het probleem verholpen wordt.

 

De loodgieters van De Rioolmeester komen direct ter plaatse

Onze loodgieters zijn ervaren in het opsporen van verstoppingen en het ontstoppen van de afvoer, leidingen en riool. Wij begrijpen ook de urgentie wanneer u last heeft van een verstopping en komen dan ook snel ter plaatse in Purmerend en omgeving.

U kunt De Rioolmeester bellen wanneer u last heeft van riool verstopt of:

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Direct een afspraak maken

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Klantbeoordelingen