Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Riool verstopt? Direct riool ontstoppen in Purmerend e.o.

Maak nu een afspraak

We zijn snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Is uw afvoer verstopt? Of loopt uw afvoer niet meer goed door? Bij al deze verstoppingsproblemen bent u bij De Rioolmeester, hét ontstoppingsbedrijf in Purmerend, aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel mogelijk is verholpen!

Verstopping toilet

U zoekt iemand om nu meteen uw toilet te ontstoppen? Als u in de regio Purmerend woont, belt u nu meteen De Rioolmeester. Het team Rioolservice is altijd op pad met de meest geavanceerde ontstoppingapparatuur. Want een verstopt toilet is een vervelend probleem, maar meestal eenvoudig op te lossen. Wij werken rond de klok, ook op zon- en feestdagen en staan altijd snel voor uw deur. U heeft onze garantie dat wij uw toilet grondig en vakkundig ontstoppen.

Rioollucht in huis?

Heeft u een  rioollucht in huis? Bel dan snel met de rioolservice van De Rioolmeester. Wij komen op afspraak direct langs en voeren een rioolstank detectie uit om de oorzaak van de rioollucht in uw huis te ontdekken. En hebben wij eenmaal ontdekt wat de oorzaak is, dan zorgen wij uiteraard ervoor dat het probleem verholpen wordt.

De loodgieters van De Rioolmeester komen direct ter plaatse

Onze loodgieters zijn ervaren in het opsporen van verstoppingen en het ontstoppen van de afvoer, leidingen en riool. Wij begrijpen ook de urgentie wanneer u last heeft van een verstopping en komen dan ook snel ter plaatse in Purmerend en omgeving.

U kunt De Rioolmeester bellen wanneer u last heeft van riool verstopt of:

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: