Riool verstopt? Direct riool ontstoppen in Hilversum e.o.

Voor problemen met uw afvoer en riool belt u De Rioolmeester, hét ontstoppingsbedrijf in Hilversum en omstreken. Onze mensen  hebben jarenlange ervaring op het gebied van riool ontstoppen.

Wij zijn snel terplaatse en analyseren de rioolverstopping met behulp van uiterst moderne apparatuur. De manier van reinigen of ontstoppen wordt ter plaatse in overleg met u bepaald.

Toilet ontstoppen nodig in Hilversum? De Rioolmeester!

Ontstoppen van het toilet was nog nooit zo snel gebeurd. De loodgieters van de rioolservice Hilversum zijn uw specialist op het gebied van het ontstoppen van rioleringen. Heeft u zelf al alles gedaan om uw verstopping te verhelpen? En niets helpt meer? Uw verstopte WC, afvoer of leidingen ontstoppen wij voordat u het weet. Onze ervaren en bekwame loodgieters zijn alleen gericht op uw probleem en zorgen dat het met de grootst mogelijke precisie verholpen wordt. Schakel snel onze hulp in.

Onze riolering-ploeg is de echte expert in Hilversum op het gebied van riolering! Neem dus vandaag nog contact op voor een afspraak om uw riool problemen direct op te laten lossen!

 

De loodgieters van De Rioolmeester: Vakkundig voor iedere ontstopping

Laat uw riool ontstoppen door de loodgieters van De Rioolmeester wanneer u last heeft van een van de volgende problemen:

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Direct een afspraak maken

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Klantbeoordelingen