Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

De Rioolmeester lost verstoppingen in Badhoevedorp op!

Wij zijn snel ter plaatse in de regio
Badhoevedorp

Heb je een loodgieter in Badhoevedorp nodig? De Rioolmeester helpt je graag. Wij zijn actief in heel Noord-Holland. Niet alleen in Alkmaar en Amsterdam kun je bij ons terecht, maar ook in Badhoevedorp staat deze loodgieter voor je klaar. Bij ons ben je aan het juiste adres voor verschillende riool diensten, van een rioolinspectie tot aan een riool vervanging. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Bovendien kun je bij deze loodgieter in Badhoevedorp met spoed terecht. Avonden, nachten, weekenden of feestdagen: deze loodgieter in Badhoevedorp staat altijd voor jou klaar.

Loodgieter Badhoevedorp lekkage en andere riooldiensten

De loodgieter in Badhoevedorp helpt je graag als er iets mis is met jouw riolering. Dit kan op diverse manieren naar voren komen. Je merkt bijvoorbeeld dat jouw afvoer, gootsteen of toilet niet meer goed doorspoelt. De verstopping kan in de riolering zitten, maar ook bijvoorbeeld in een afvoerpijp. Bij De Rioolmeester zit je in zulke situaties goed, want wij zijn hét ontstoppingsbedrijf van Badhoevedorp. Natuurlijk kan deze loodgieter in Badhoevedorp een lekkage voor jou verhelpen. Dit doen wij voor waterleidingen, maar ook in het geval van defecten aan gasleidingen. Voor al deze situaties geldt dat je met spoed bij ons terecht kunt.

Vervelende rioolluchten in woning of kantoor

Nare geurtjes zijn ontzettend vervelend om continu mee geconfronteerd te worden. Heb je last van de rioollucht in jouw woning, vakantiehuis of kantoor? Wij voeren een uitgebreide inspectie uit om de oorzaak van het probleem op te sporen en vervolgens aan te pakken. Hierbij maken wij gebruik van onze speciale rioolstankdetectie. Ons ervaren team weet maar al te goed wat de meest voorkomende oorzaken van dit soort problemen zijn. Het probleem kan bijvoorbeeld een scheur in de afvoer of riolering zijn. Dergelijke beschadigingen lossen wij voor je op. Zoek je een loodgieter in Badhoevedorp die met spoed dergelijke luchtjes kan oplossen? Wij staan voor jou klaar.

Effectieve rioolinspectie

In het geval van verstoppingen, geurtjes en lekkages kan een (uitgebreide) rioolinspectie nodig zijn. Ons Rioolserviceteam staat bekend om de inspectie van een hoge kwaliteit. Hierbij maken we gebruik van een camera om binnen jouw riool helder in beeld te krijgen wat de problemen veroorzaakt. Dit maakt het mogelijk om de problemen op een efficiëntere wijze aan te pakken. Bovendien verschaffen we onszelf op deze wijze meer inzicht in de kwalitatieve toestand van jouw riolering. Dit doen we zowel bij woningen als bij kantoor- of bedrijfspanden. Meerdere camera’s kunnen ingezet worden. Zo vinden we altijd de juiste oplossing. Hiervoor kun je 24/7 bij ons terecht.

Loodgieter Badhoevedorp kosten en contact

De Rioolmeester is jouw loodgieter in Badhoevedorp. Wij staan garant voor vakwerk van een hoge kwaliteit, waarbij je altijd verzekerd bent van garantie. Dankzij onze scherpe tarieven zijn we een aantrekkelijke optie voor iedereen, van particulieren tot zakelijke klanten. Wij communiceren onze tarieven helder, ook als je te maken krijgt met bijvoorbeeld weekendtarieven of combi tarieven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken, zowel telefonisch als online. Online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen is ook een optie.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden: