Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

De Rioolmeester lost verstoppingen in Alkmaar op!

Wij zijn snel ter plaatse in de regio
Alkmaar

Loodgieter in Alkmaar gezocht? De Rioolmeester is de beste loodgieter van Alkmaar. Wij zijn een ware rioolspecialist. Wij kunnen je bijstaan op het gebied van allerlei soorten werkzaamheden. Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met een verstopping in jouw afvoer, maar het is ook mogelijk dat je last hebt van nare luchtjes uit het riool of een lekkage. Of er nu sprake is van spoed of niet, jij kunt altijd bij deze loodgieter in Alkmaar terecht. Hieronder vertellen we meer over wat je van ons kunt verwachten, onze services en de kosten die hiermee gepaard gaan.

Wat zijn de werkzaamheden van deze loodgieter in Alkmaar?

Wat jouw rioleringsprobleem ook is, je bent bij deze loodgieter in Alkmaar aan het juiste adres. Wij voeren iedere stap zelf uit, van het detecteren van het probleem tot het oplossen hiervan. Het vinden van de oorzaak van het probleem doen wij door middel van een rioolinspectie met onze eigen rioolcamera. Op basis van de oorzaak bepalen wij de beste aanpak, wat vaak het ontstoppen van het riool is. Ook na het ontstoppen voeren wij nogmaals controles uit. Zo weten we zeker dat de oorzaak van het probleem is aangepakt en alles in orde is. Daarom kies je voor deze loodgieter in Alkmaar.

Loodgieter Alkmaar spoed

Zoek je een loodgieter in Alkmaar met spoed? De Rioolmeester staat voor je klaar. In bepaalde situaties is snelle hulp vereist. Het riool is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van jouw woning. Stel dat de afvoer verstopt zit en water niet meer weg kan lopen. Je kunt hier dan geen gebruik van maken. Hetzelfde geldt als bijvoorbeeld de WC verstopt zit. Pas dan merk je hoe vaak je hier per dag gebruik van maakt en hoe essentieel deze onderdelen van jouw woning zijn voor jouw dagelijks leven. Verstoppingen zijn bijzonder vervelend en ze kunnen bovendien gepaard gaan met nare luchtjes. Daar wil je zo snel mogelijk van af. Voor een loodgieter in Alkmaar met spoed zit je bij ons goed.

Loodgieter Alkmaar lekkage

Naast verstoppingen zijn lekkages één van de meest voorkomende problemen als het gaat om de riolering. Het is belangrijk om een lekkage zo snel mogelijk aan te pakken. Dit kan verdere schade voorkomen. Bovendien gaan lekkages gepaard met vieze luchtjes, vochtplekken en, in extreme gevallen, schimmelplekken. Zoek je een loodgieter in Alkmaar met lekkage als één van de specialiteiten, dan valt de keuze op ons. Wij vinden het probleem en lossen het op. Bovendien kunnen wij binnen 24 uur ter plaatse zijn in Alkmaar. Ons gespecialiseerd Rioolserviceteam staat jou bij.

Loodgieter Alkmaar kosten

Deze loodgieter in Alkmaar helpt jou met verstoppingen en lekkages, maar ook voor riool deelrenovaties of het vervangen van het gehele riool kun je bij ons terecht. Wij zijn vlug ter plaatse en altijd in de buurt. Ons 100% gecertificeerd personeel levert werk van een hoge kwaliteit af, inclusief inspectie. Niet voor niets geven wij jou een garantie op ons werk. Wij streven altijd 100% klanttevredenheid na. Benieuwd naar onze loodgieter Alkmaar kosten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Tarieven voor ons vakwerk?

Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven voor het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden: