Woont u in Alkmaar en is uw wc verstopt? De Rioolmeester ontstopt snel en vakkundig

Is uw riolering verstopt en heeft u direct hulp nodig? De Rioolmeester is dé specialist in het riool ontstoppen. 

Bel De Rioolmeester! Wij zijn het ontstoppingsbedrijf in Alkmaar en omgeving en is gespecialiseerd in riool ontstoppen en afvoer ontstoppen.

Riool ontstoppen en riool inspectie Alkmaar en omgeving

Met behulp van moderne apparatuur worden eerst de rioleringen gereinigd en verstoppingen verholpen. Aansluitend kan er een camera inspectie van het riool plaats vinden te kijken of de verstopte riolering volledig is ontstopt en zorgen wij er voor dat wij uw riool ontstoppen. Eventueel kan indien nodig de riolering nogmaals ontstopt worden.

 

Het team De Rioolservice van De Rioolmeester is 24 uur bereikbaar voor een rioolinspectie in Alkmaar.

Toilet verstopt? De Rioolmeester komt direct uw toilet ontstoppen!

De Rioolservice van De Rioolmeester is de echte expert, van Alkmaar en omgeving, op het gebied van riolering! Dus heeft u last van een verstopte toilet? Maak vandaag nog een afspraak met De Rioolmeester, uw ontstoppingsbedrijf in de regio Alkmaar. Wij komen direct uw toilet ontstoppen! Wanneer de verstopping ernstiger is, dan kunnen wij ook uw riool ontstoppen. De apparatuur en kennis hebben wij altijd bij ons.

 

De rioolservice medewerkers van De Rioolmeester komen direct ter plaatse

Onze loodgieters zijn ervaren in het opsporen van verstoppingen en het ontstoppen van de afvoer, leidingen en riool. Wij begrijpen ook de urgentie wanneer u last heeft van een verstopping en komen dan ook snel ter plaatse.U kunt De Rioolmeester bellen wanneer u last heeft van:

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.