Wasbak ontstoppen

Wasbak ontstoppen? Vraag het de Rioolmeester! Dé rioolspecialist van Noord-Holland.

Wasbak verstopt?

Wasbak verstopt?

Zeepresten, haar en vet zijn de hoofdoorzaken die er vaak voor zorgen dat een wasbak verstopt raakt. Loopt het water niet meer weg? Helpen de huis, tuin en keukentips niet meer? Lukt het je niet om zelf het probleem op te lossen?

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Je verstopte wasbak ontstoppen? Onze specialiteit!

Geen paniek. Een belletje is genoeg. Onze vakmannen bieden graag de helpende hand en komen snel langs om de wasbak te ontstoppen. Schakel de meester in. De Rioolmeester welteverstaan!

Onze werkwijze als jouw wasbak verstopt zit?

Een verstopte wasbak kan meerdere oorzaken hebben. Wat het ook is, wij lossen het probleem snel voor je op. Blijkt het meer dan alleen een verstopte wasbak door zeepresten of uitgevallen haren te zijn, dan zit de verstopping hoogstwaarschijnlijk in het rioolstelsel. Samen nemen we dan de verschillende ontstoppingsmethodes met elkaar door.

Maar laten we beginnen bij het begin. We ontstoppen je wasbak uiteraard op een zeer effectieve manier. We beginnen met een onderzoek en analyse. Onze specialisten kijken waar en waardoor de afvoer verstopt is geraakt. Daarna gaan we direct aan de slag. Overigens zonder breek- of hakwerk. Mocht groffer geschut wel nodig zijn? Dan bespreken we samen wat de aanpak wordt.

Zijn we klaar? Dan doen we een extra check of alles inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van een ontstopping van je gootsteen willen wij natuurlijk voorkomen.

Wasbak verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van je gootsteen. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Vragen over riool ontstoppen

Wat moet ik doen bij een verstopte leiding?

Een verstopte leiding betekent dat het afvalwater geen doorstroming meer heeft en een ontstopping noodzakelijk is.

Hoe kan een riolering verstopt raken?

Als een riolering verstopt is, betekent dit dat het afvalwater niet,of niet goed meer kan worden afgevoerd. Laat spoedig uw riolering ontstoppen. Oorzaken van uw verstopte riolering kunnen zijn: ophoping van afval- en vetrestenverzakking van uw rioolbuis en wortels die door de rioolbuis heen groeien.

Hoe worden leidingen ontstopt?

Het ontstoppen van leidingen kunnen wij op diverse wijzen uitvoeren, waaronder het mechanisch reinigen of met hoge druk ontstoppen.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.