Gootsteen ontstoppen

Gootsteen ontstoppen? Vraag het de Rioolmeester! Dé rioolspecialist van Noord-Holland.

Gootsteen verstopt?

Gootsteen verstopt?

Zeepresten, haar en vet zijn de hoofdoorzaken die er vaak voor zorgen dat een gootsteen verstopt raakt. Loopt het water in de gootsteen niet meer weg? Helpen de huis, tuin en keukentips niet meer?

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

De gootsteen ontstoppen? Onze specialiteit!

Geen paniek. Een belletje is genoeg. Onze vakmannen bieden graag de helpende hand en komen snel langs om de gootsteen te ontstoppen. Schakel de meester in. De Rioolmeester welteverstaan!

Onze werkwijze als jouw gootsteen verstopt zit?

Een verstopte gootsteen kan meerdere oorzaken hebben. Wat het ook is, wij lossen het probleem snel voor je op. Blijkt het meer dan alleen een verstopte gootsteen door zeepresten of uitgevallen haren te zijn, dan zit de verstopping hoogstwaarschijnlijk in het rioolstelsel. Samen nemen we dan de verschillende ontstoppingsmethodes met elkaar door.

Maar laten we beginnen bij het begin. We ontstoppen je gootsteen uiteraard op een zeer effectieve manier. We beginnen met een onderzoek en analyse. Onze vakmannen kijken waar en waardoor de afvoer verstopt is geraakt. Daarna gaan we direct aan de slag. Overigens zonder breek- of hakwerk. Mocht groffer geschut wel nodig zijn? Dan bespreken we samen wat de aanpak wordt.

Zijn we klaar? Dan doen we een extra check of alles inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van een ontstopping van je gootsteen willen wij natuurlijk voorkomen.

Gootsteen verstopt? Vraag hulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. Dé expert op het gebied van het ontstoppen van je gootsteen. Snel, doeltreffend, vakkundig en mét garantie. Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.

Riool verstopt?
Vraag het de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097. Daar kun je op rekenen.


Tarieven voor ons vakwerk?
Wij maken vooraf glasheldere afspraken en hanteren scherpe tarieven vo
or het door ons geleverde vakwerk. We hanteren een aantal vaste prijzen voor een standaardrioolreiniging en/of rioolinspectie en voor de detectie van rioolgeuren. Voordeelrenovaties of specifiek advies over rioleringsproblemen.

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Vragen over riool ontstoppen

Wat is een ontstopper?

Een ontstopper is een grote zuignap, die vaak in de keuken te vinden is om een kleine verstopping te verhelpen.

Meer informatie over ontstopper

Wat is een verstopping aan de afvoer?

Een verstopping in de afvoer betekent dat het afvalwater niet goed meer wegloopt.

Wat is vloeibare rioolontstopper?

Vloeibare rioolontstopper is een soort zwavelzuur dat enorm begint te bruisen op het moment dat het met water in aanraking komt. Op deze manier probeert de vloeibare rioolontstopper de verstopping op te lossen. Pas echter op met dit middel,want ze kunnen de riolering aantasten en zeker ook u.

Wat is een rioleringsbedrijf?

Een rioleringsbedrijf is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van aanleg en onderhoud aan riolen. De Rioolmeester is binnen Noord-Holland, hét rioleringsbedrijf voor aluw rioolzaken. Van het oplossen van riool ontstoppingen tot aanleg of renovatie van uw riool.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Wat onze klanten van ons vinden.