Regenpijp verstopt

Regenpijp verstopt?

Door de regenpijpen goed te reinigen en te controleren kunnen hemelwaterafvoeren weer jaren mee zonder vervangen te hoeven worden. Zeker het controleren met de rioolcamera is belangrijk. Zo kunnen onze monteurs er zeker van zijn dat er geen takjes of ander ongewenst materiaal achterblijft in uw regenpijp. Deze materialen zouden immers weer snel tot een verstopte regenpijp kunnen leiden.

Verstopte regenpijp? Bel de rioolservice van Noord-Holland

De Rioolmeester komt uw regenpijp ontstoppen: snel en vakkundig. Eerst een krachtige rioolreiniging met hogedrukslang of verenmachine, daarna altijd camera-inspectie ter controle én onderzoek naar de mogelijke oorzaak van de verstopte regenpijp. Als de regenpijp schoon en heel is gebleken, bieden wij u garantie op goede werking!

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097 voor een verstopte regenpijp

Regenpijp ontstoppen?

De rioolmeester helpt snel & vakkundig bij het ontstoppen van uw regenpijp

Het is het zaak de regenpijp direct te ontstoppen, in ieder geval voordat vocht uw woning binnen kan dringen of problemen in de goot of op het dak (lekkages) kan veroorzaken. De Rioolmeester biedt direct hulp in heel Noord-Holland. Wij ontstoppen uw regenpijp snel en vakkundig. 

Wat kunt u bij het ontstoppen van uw regenpijp verwachten?

Met een ontstoppingsveer of hogedrukslang ontstoppen we uw regenpijp zodat het verstoppingsprobleem direct verholpen wordt. Zodra uw regenpijp ontstopt is traceren we via camera-inspectie de oorzaak van de overlast. Soms is het ontstoppen van de regenpijp voldoende, soms is het wat gecompliceerder. Een enkele keer is het nodig om de regenpijp te vervangen of een bypass te plaatsen. Ook dan kunt u op ons rekenen.

Voorkom de noodzaak van het ontstoppen van uw regenpijp

Kies voor een bladvanger of bladscheider boven- of onderaan uw hemelwaterafvoer. Deze vangen blad en takjes op en voorkomen zo verstoppingen aan uw regenpijp.

Regenpijp ontstoppen? De Rioolmeester kan helpen

De Rioolmeester biedt direct hulp in heel Noord-Holland bij het ontstoppen van uw regenpijp. Wij ontstoppen uw regenpijp snel en vakkundig. Bel bij spoed 0226-390097.

Scherpe tarieven bij de Rioolmeester voor het laten ontstoppen van uw regenpijp

De Rioolmeester rekent scherpe tarieven voor het ontstoppen van uw regenpijp en zijn altijd inclusief arbeidsloon en gebruik apparatuur.

Maak snel een afspraak
Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097
Ontstoppen
Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen? Dit kan namelijk een waarschuwing zijn dat uw riool verstopt zal raken.
lees meer
Rioolstank in huis?
Last van rioollucht in huis? Wij vinden de oorzaak feilloos met rioollucht inspectie.
lees meer
WC verstopt
Een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol.
lees meer