Regenpijp verstopt?

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097 voor een verstopte regenpijp

Last van een verstopte regenpijp? Hemelwaterafvoeren raken snel verstopt door bladeren en takjes en dergelijke. Als een hemelwaterafvoer eenmaal verstopt is, dan kan het regenwater niet meer afgevoerd worden. Hierdoor kunnen plassen regenwater op uw dak ontstaan en lekkages veroorzaken.

Door de regenpijpen goed te reinigen en te controleren kunnen hemelwaterafvoeren weer jaren mee zonder vervangen te hoeven worden.

Zeker het controleren met de rioolcamera is belangrijk. Zo kunnen onze monteurs er zeker van zijn dat er geen takjes of ander ongewenst materiaal achterblijft in uw regenpijp. Deze materialen zouden immers weer snel tot een verstopte regenpijp kunnen leiden.


De Rioolmeester helpt snel & vakkundig bij een verstopte regenpijp

Binnen 1 uur ter plaatse
in heel Noord-Holland.

Uw regenpijp verstopt?

Doucheputje

vanaf 

98

,-

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

8.4

 (gebaseerd op 269 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen

Verstopte regenpijp? Bel de rioolservice van Noord-Holland

De Rioolmeester komt uw regenpijp ontstoppen: snel en vakkundig. Eerst een krachtige rioolreiniging met hogedrukslang of verenmachine, daarna altijd camera-inspectie ter controle én onderzoek naar de mogelijke oorzaak van de verstopte regenpijp. Als de regenpijp schoon en heel is gebleken, bieden wij u garantie op goede werking!