Is uw riool verstopt? Laat deze ontstoppen!

Riool verstopt? Bel De Rioolmeester (0226) 390 097

De oorzaak van een verstopt riool ligt vaak bij een slecht rioolstelsel, verzakkingen, wortelgroei of de lange afstand die het riool aflegt voordat deze bij de gemeente aansluiting komt. Is uw riool verstopt, dan zoeken wij grondig voor u uit wat de oorzaak is van uw verstopte riool!

Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen?

Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen? Dit kan namelijk een waarschuwing zijn dat uw riool verstopt zal raken. Doordat het riool deels al is dichtgeslibd wordt er bij het lozen van afvalwater lucht verplaatst, dit zorgt voor de borrelende geluiden. Helaas gaat dit vaak samen met stank.

Een andere mogelijkheid is dat er geen beluchting is aangesloten op het riool. Lucht is van noodzakelijk belang voor water om afgevoerd te worden. Al is er geen ontluchting aanwezig, dan zal de lucht op een andere plaats onttrokken worden. In vele gevallen zal de wasbak of wasmachine aansluiting dan als ontluchtingssysteem dienen, waardoor het riool verstopt raakt. Het ontbreken van een ontluchting komt om diverse redenen voor. Zo kan het zijn dat de beluchting verstopt is geraakt door een vogelnest of velen bladeren. Het ontbreken van een ontluchting komt echter het meeste voor bij verbouwingen, doordat de afvoer is aangesloten op de beluchting.

Laat de expert uw gootsteen ontstoppen

  • Snel ter plaatse en in de buurt

  • 100% gecertificeerd personeel

  • Garantie op al ons werk

  • Altijd een camera inspectie

  • 100% klanttevredenheid

Riool verstopt? Bel de Rioolmeester!

Riool ontstoppen?

Wanneer er bijvoorbeeld water omhoogkomt in het toilet, bij de doucheafvoer of bij de gootsteenafvoer is de kans groot dat u uw riool moet laten ontstoppen. Wij zoeken dan grondig voor u uit waar we het beste kunnen ontstoppen en zien dan snel wat de verstopping veroorzaakt. Ook zullen wij altijd een camera-inspectie uitvoeren ter controle.

Wat kunt u bij het ontstoppen van uw riool verwachten?

De Rioolmeester komt snel en vakkundig uw riool ontstoppen. Hierbij zal er eerst een krachtige rioolreiniging met hogedrukslang of verenmachine plaats vinden. Daarna zal er altijd een camera-inspectie ter controle worden uitgevoerd en onderzocht worden wat de mogelijke oorzaak van het verstopte riool is.

Riool ontstoppen? De Rioolmeester ontstopt uw riool

Is het noodzakelijk uw riool te laten ontstoppen? De Rioolmeester ontstopt uw riool zonder overlast en op professionele wijze in heel Noord-Holland! Bel voor een afspraak (0226) 390 097.

De oorzaak van een verstopt riool ligt vaak bij een slechtrioolstelsel, verzakkingen, wortelgroei of de lange afstand van het riool.

Scherpe tarieven bij de Rioolmeester voor het laten ontstoppen van uw riool

De Rioolmeester rekent scherpe tarieven voor het ontstoppen van uw riool en zijn altijd inclusief arbeidsloon en gebruik apparatuur.

Maak snel een afspraak
Afsprakenformulier
Vul uw gegevens in
Gewenst tijdstip
Thank you! You have been added to our mailing list :-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Spoed? Bel: 0226 39 00 97Contactdirect afspraak maken

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

{%ratingValue%}

 (gebaseerd op {%ratingCount%} beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen