Repareren van het riool snel en vakkundig

De Rioolmeester voert rioolreparaties geheel in eigen beheer uit.

Of het nu gaat om kleine reparaties aan het riool of een complete vervanging wij zijn erop voorbereid, ingericht en vooral volledig in gespecialiseerd. Rioleringsproblemen vragen niet altijd om ingrijpende werkzaamheden. De Rioolmeester is gespecialiseerd in duurzame oplossingen, waarbij slopen en breken lang niet altijd nodig is. 

Wanneer het repareren of renoveren van riolering noodzakelijk is kunt u rekenen op een snelle en vakkundig oplossing en een gegarandeerd goed werkende riolering. Alle rioolreparaties en vervangingen worden door ons volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Reparatie diensten

Riool vervangen

Met camera inspectie weten we exact de zwakke punten in uw riool te vinden.

Optimaal beschermen.
Vervangen / aanbrengen
Keurig opleveren
Deel renovatie

Deze snelle rioolreparatie koppelt kostenbesparing aan superieure kwaliteit.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.


Methoden van repareren

Deelrenovatie/repareren riolering 

Na het reinigen van uw riool bepalen we met behulp van onze rioolcamera en sonar de schadeplaats. Vervolgens brengen we met een hulpstuk het reparatiesegment aan en drukken dit stevig tegen de binnenwand. Wanneer de speciale twee-componentenhars is uitgehard werkt uw riolering weer optimaal! Door onze ervaring en specialistische uitrusting kunt u vertrouwen op perfect eindresultaat. Riolering repareren zonder overlast

Volledige vervanging en renovatie riolering

De Rioolmeester is expert op het gebied van rioolrenovatie. Bij zowel vervanging van verouderde riolering als het aanleggen van een riolering bij nieuwbouw is De Rioolmeester de aangewezen partij. We voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Dankzij onze ervaring en specialistische uitrusting kunt u vertrouwen op een perfect resultaat. Natuurlijk kunnen wij er voor zorgen dat uw tuin volledig wordt teruggebracht in oorspronkelijke staat. 

Kosten deelrenovatie en repareren riolering

Helaas is het voor deelrenovatie en rioolvervanging niet mogelijk een vast tarief te hanteren. Geen riolering(sprobleem) is hetzelfde. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave op maat gebaseerd op uw situatie. 

Laat uw riool repareren of renoveren door De Rioolmeester. Bel direct 0226-390097.

Klantbeoordelingen