Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Het riool repareren

De Rioolmeester voert rioolreparaties geheel in eigen beheer uit.
De Rioolmeester voert rioolreparaties geheel in eigen beheer uit.
Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Rioleringsproblemen?

Of het nu gaat om kleine reparaties aan het riool of een complete vervanging, wij zijn erop voorbereid, ingericht en vooral volledig in gespecialiseerd. Wanneer het repareren of renoveren van riolering noodzakelijk is, kun je rekenen op een snelle en vakkundig oplossing met als resultaat gegarandeerd een goed werkende riolering. Alle rioolreparaties en vervangingen worden door ons volledig in eigen beheer uitgevoerd. Onze vakmannen staan altijd voor je klaar. 

Rioleringsproblemen vragen overigens niet altijd om ingrijpende werkzaamheden. Soms zijn er duurzame(re) oplossingen voorhanden. En laat dat nu onze specialiteit zijn. Want slopen en breken is lang niet altijd nodig.

Snel, vakkundig, gegarandeerd en duurzaam.

Riool vervangen

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Optimaal beschermen
  • Vervangen / aanbrengen
  • Keurig opleveren
Deelrenovatie

Een snelle rioolreparatie waarbij kostenbesparing én kwaliteit gegarandeerd zijn.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Hoe wij een rioolreparatie uitvoeren?

Het repareren van de riolering, of een deelrenovatie

Na het reinigen van het riool zoeken we met behulp van onze rioolcamera en sonar de exacte schadeplaats. Vervolgens brengen we met een hulpstuk het reparatiesegment aan en drukken dit stevig tegen de binnenwand. Wanneer de speciale twee-componentenhars is uitgehard werkt je riolering weer als een zonnetje! Ons werk is vakwerk. Onze kennis, ervaring en innovatieve uitrusting zorgen voor een gegarandeerd eindresultaat.

Volledige vervanging en een volledige renovatie van de riolering

De Rioolmeester is dé expert op het gebied van rioolrenovatie. Voor zowel vervanging van verouderde riolering als het aanleggen van een riolering bij nieuwbouw. Ons ervaren team voert alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Je tuin weer volledig teruggebracht in de oorspronkelijke staat? Ook dat regelen we voor je.

Kosten deelrenovatie en repareren riolering

Helaas is het voor deelrenovatie en rioolvervanging niet mogelijk een vast tarief te hanteren. Geen riolering(sprobleem) is hetzelfde. Maatwerk is wat we leveren. Neem daarom contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Riool verstopt in Noord-Holland? Vraaghulp aan de meester!

De Rioolmeester welteverstaan. Dé Rioolspecialist van Noord-Holland. De Rioolmeester is snel ter plaatse, gaat doeltreffend aan de slag, levert vakwerk en doet dat altijd mét garantie.

Bel De Rioolmeester 0226-390097. Daar kun je op rekenen.

Wat onze klanten van ons vinden: