Hollands-Kroon

Binnen 1 uur ter plaatse in:

Hollands-Kroon

Woont u in de Gemeente Hollands Kroon en is uw wc verstopt? De Rioolmeester helpt

Snel ter plaatse in

Hollands-Kroon

Een toilet dat niet meer goed doorloopt, een verstopte keukenafvoer, doucheafvoer of verstopte gootsteen is zeer vervelend, maar een veel voorkomend probleem. U merkt het vaak door de rioollucht die ontstaat. Heeft u problemen met uw riolering, dan is het van belang dat het ontstoppen zo snel mogelijk gebeurt. Naast de stankoverlast en de verstopping, waardoor de afvoer niet of nauwelijks meer werkt, kan het namelijk tot nog meer schade leiden.

 

De Rioolmeester, het ontstoppingsbedrijf in Hollands-Kroon en omgeving, heeft een gespecialiseerd Rioolservice team dat 24 uur te bereiken is bij verstopping of rioollucht in de regio Hoorn.

 

Van rioolinspectie tot riool ontstoppen en wc ontstoppen

In overleg maken wij een afspraak voor het oplossen van uw rioleringsprobleem. Wij beginnen in veel gevallen met een rioolinspectie. Deze rioolinspectie doen wij met onze rioolcamera. Op deze manier kunnen wij uw riool inspecteren, de staat van het riool bepalen en vaststellen waar het rioleringsprobleem zich bevindt. Zodra de oorzaak en de plaats zijn bepaald weten wij hoe wij het riool kunnen ontstoppen. Nadat wij het riool, de afvoer of wc ontstopt hebben, voeren wij controles uit om er zeker van te zijn dat het probleem is opgelost.

VIDEO: Zo werkt riool-ontstoppen

Riool verstopt? Toilet-ontstoppen

Klantbeoordelingen

Klik hier voor alle beoordelingen
Afsprakenformulier
Vul uw gegevens in
Gewenst tijdstip
Thank you! You have been added to our mailing list :-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Woont u in de Gemeente Hollands Kroon en is uw wc verstopt? De Rioolmeester helpt
Hollands-Kroon

Rioolservice

In de regio rondom 
Hollands-Kroon