Rioolontstoppen in Noord-Holland

Wilt u uw WC laten ontstoppen?

Wilt u uw WC laten ontstoppen omdat deze niet meer goed doorloopt? Controleer dan eerst of de overige afvoeren in het huis wel nog goed doorlopen. Wanneer dit goed gaat kan het zijn dat alleen de wc ontstopt hoeft te worden omdat er bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol in vast zitten. Wij kunnen dit probleem snel voor u oplossen.

Wanneer blijkt dat het ontstoppen van het toilet niet voldoende is, dan zit de verstopping in het rioolstelsel en kan er gekozen worden voor verschillende ontstoppingsmethodes.

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Laat uw WC ontstoppen door de Rioolmeester

Wat kunt u bij het ontstoppen van uw wc verwachten?

Wij ontstoppen uw wc op een zeer effectieve manier. Het is een mechanische reiniging met behulp van een verenmachine met verschillende opzetstukken. Met deze machine word een veer in de toiletpot gedraaid. Aan de voorzijde van de veer zit een ontstoppings-kop. Deze zal zich door de verstopping draaien en zo de buis weer schoonmaken. Binnen de kortste keren is uw toilet niet langer verstopt.

Na de riolering met de veer te hebben gereinigd wordt er met water goed nagespoeld. Vervolgens wordt er met de rioolcamera gecontroleerd of de riolering inderdaad goed schoon is. Een snelle herhaling van een ontstopping van uw wc willen wij namelijk voorkomen. Tegelijkertijd kijkt de Rioolmeester of er een oorzaak is te zien waardoor de verstopping in het toilet is ontstaan.

Klantbeoordelingen