Rioolontstoppen in Noord-Holland

Toilet laten ontstoppen?

Het kan zijn dat wij alleen uw toilet kunnen ontstoppen doordat er bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol in zit. Als dit gecontroleerd is en de wc pot is loopt goed door, is het zo geregeld. Is er een andere oorzaak, dan kijken wij met onze riool-inspectie-camera om te kijken wat dan de oorzaak zou kunnen zijn.

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Laat uw toilet vakkundig & snel ontstoppen door de Rioolmeester

Wat kunt u bij het ontstoppen van uw toilet verwachten?

Uw toilet ontstoppen op een zeer effectieve manier. Dit doen wij door het mechanische reinigen met behulp van een verenmachine met verschillende opzetstukken. Met deze machine wordt een veer in de riolering gedraaid. Aan de voorzijde van de veer zit een ontstoppingskop. Deze zal zich door de verstopping draaien en zo de buis weer schoonmaken. Binnen de kortste keren heeft het ontstoppen van uw toilet er voor gezorgd dat deze weer goed doorspoelt.

Klantbeoordelingen