Rioolontstoppen in Noord-Holland

Uw hemelwaterafvoer ontstoppen?

Het niet laten ontstoppen van uw hemelwaterafvoer of regenpijp kan grote gevolgen hebben voor uw woning, voor zowel binnen als buitenshuis. Denk aan wateroverlast, schimmels en nare luchtjes in huis. De Rioolmeester komt dit dagelijks tegen en onze monteurs lossen het sneller op dan u denkt!

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

De Rioolmeester helpt bij het ontstoppen van uw hemelwaterafvoer

Wat kunt u bij het ontstoppen van uw hemelwaterafvoer verwachten?

Het controleren met de rioolcamera is belangrijk. Zo kunnen onze monteurs er zeker van zijn dat er geen takjes of ander ongewenst materiaal achterblijft in uw regenpijp. Deze materialen zouden immers weer snel tot een verstopte hemelwaterafvoer kunnen leiden.

Vervolgens gaat De Rioolmeester uw hemelwater ontstoppen met een krachtige hogedrukslang of verenmachine. Daarna altijd camera-inspectie ter controle én onderzoek naar de mogelijke oorzaak van het verstopte hemelwater afvoer.

Klantbeoordelingen