Rioolontstoppen in Noord-Holland

Gootsteen laten ontstoppen?

Zeep en vet zijn de twee hoofdingrediënten die er vaak voor zorgen dat u de gootsteen moet ontstoppen. Onze monteurs bieden graag de helpende hand en komen langs om uw gootsteen te ontstoppen.

Door eerst de situatie goed te bekijken, eventueel met een rioolcamera inspectie, kan er vaak al bepaald worden waar de verstopping van uw gootsteen ongeveer moet zitten. Dus uw gootsteen laten ontstoppen? Bel de Rioolmeester of maak online een afspraak!


Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Laat uw gootsteen ontstoppen door de Rioolmeester

Wat kunt u verwachten bij het ontstoppen van uw gootsteen?

Wilt u uw gootsteen laten ontstoppen en wilt u weten waar u aan toe bent? De monteur bepaalt per situatie welk ontstoppingsmateriaal er ingezet wordt. Kan er met water gewerkt worden of moet er mechanisch ontstopt worden, dat is in iedere situatie weer anders.

Dus uw gootsteen laten ontstoppen? Bel de Rioolmeester. De werkwijze bij uw verstopte afvoer is wellicht per situatie anders, het resultaat is steeds hetzelfde: uw afvoer loopt weer soepel door.

Klantbeoordelingen