Doucheputje verstopt?

Doucheputje verstopt?

Na het verwijderen van het doucheputje kan het echte ontstoppingswerk beginnen. De riolering wordt meestal met een veer gereinigd en daarna goed doorgespoeld. Als dit gedaan is wordt de riolering met de camera geïnspecteerd en indien nodig nog verder gereinigd tot deze weer netjes schoon is. Dus is uw doucheputje verstopt? Laat uw doucheputje ontstoppen door de experts van De Rioolmeester!

Doucheputje verstopt? Bel de rioolservice van Noord-Holland

De Rioolmeester komt uw doucheputje ontstoppen: snel en vakkundig. Eerst een krachtige rioolreiniging met hogedrukslang of verenmachine, daarna altijd camera-inspectie ter controle én onderzoek naar de mogelijke oorzaak van het verstopte riool. Als het riool schoon en heel is gebleken, bieden wij u garantie op goede werking!

Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097

Riool verstopt?
Wij lossen het voor u op!

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen met garantie door dé rioolspecialist in Noord-Holland?
Bel De Rioolmeester

Rioolreiniging en/of rioolinspectie
€ 159,-
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van apparatuur.
Rioolstank detectie
€ 149,-
incl. btw

Opsporen van oorzaak rioolstank door middel van rookdetectie. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Eén uur arbeidsloon.
Gebruik van rookgenerator.

Bel De Rioolmeester (0226) 390 097 voor een verstopte doucheput

Doucheputje laten ontstoppen?

Wanneer u het doucheputje moet laten ontstoppen heeft u meestal een slecht doorlopend bad afvoer. De Rioolmeester komt dit dagelijks tegen en lost het met veel plezier voor u op. Zeepafzetting, haren en shampoodopjes, onze monteurs komen van alles tegen ineen doucheputje en douchegoot. Laat De Rioolmeester uw doucheputje ontstoppen.

Laat uw doucheputje ontstoppen door De Rioolmeester

Doucheputje laten ontstoppen? Dat geldt ook voor uw douchegoot en bad afvoer. De Rioolmeester helpt snel & vakkundig met het doucheputje ontstoppen. Bel (0226) 390 097.

Scherpe tarieven bij de Rioolmeester voor het laten ontstoppen van uw doucheputje

De Rioolmeester rekent scherpe tarieven voor het ontstoppen van uw riool en zijn altijd inclusief arbeidsloon en gebruik apparatuur.

Maak snel een afspraak
Maak direct een afspraakof bel: 0226 - 390097of bel: 0226 - 390097
Ontstoppen
Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen? Dit kan namelijk een waarschuwing zijn dat uw riool verstopt zal raken.
lees meer
Rioolstank in huis?
Last van rioollucht in huis? Wij vinden de oorzaak feilloos met rioollucht inspectie.
lees meer
WC verstopt
Een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingsblokje of een wc rol.
lees meer