Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Zandvoort

In sommige gevallen heb je een loodgieter in Zandvoort nodig. Dit komt door het feit dat je misschien last hebt van een verstopte wc of van stank uit de wasbak. Uiteindelijk wil je zo snel mogelijk van deze klachten af. Een loodgieter kun je hier dan mee helpen. 

De loodgieters van DeRioolmeester.nl zijn experts op het gebied van het loodgieterswerk. We schieten graag te hulp wanneer dit nodig is. Zo zit je niet al te lang met overlast waar jezelf niets aan kan doen. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Ik heb een loodgieter in Zandvoort nodig

Wanneer je een loodgieter in Zandvoort nodig hebt, is het van belang dat je weet waar je aan toe bent. Je zult dus wel moeten weten wat voor een diensten de loodgieter precies allemaal aanbiedt. Daarom hebben we hieronder een klein voorbeeld van werkzaamheden de we verrichten: 

  • Het ontstoppen van wc’s, wasbakken of je douche 
  • Stankoverlast verhelpen
  • Het schoonmaken van riolering of de dakgoten 
  • Volledig nieuwe riolering aanleggen voor het beste resultaat

Uiteraard zijn er nog een hoop andere werkzaamheden die we voor jou zouden kunnen uitvoeren. We kunnen alle mogelijke diensten bespreken en bekijken of er wat mogelijk. Als je meer wilt weten over onze diensten, kun je verder op de website kijken.

Weet ik de prijzen vooraf?

Je laat uiteraard niet het hele riool zomaar reinigen door een loodgieter in Zandvoort. Het is voor jou belangrijk dat de prijs duidelijk is. Bij ons krijg je dan ook altijd een prijsindicatie vooraf. Op die manier weet je ongeveer waar je aan toe bent. 

We proberen de prijzen zo schappelijk mogelijk te houden. Het is voor ons belangrijk dat iedereen gebruik zal kunnen maken van onze diensten. De prijzen beginnen op de website vanaf €149, maar in sommige gevallen zal dit ook lager uit kunnen vallen. 

Afspraak maken

Hoe erg telt de klant mee bij een loodgieter in Zandvoort

De klant telt bij ons zeker mee. Het is voor ons belangrijk dat de klant iets te zeggen heeft. Daarom geven onze klanten ons ook een 8,4 voor de diensten die wij leveren! Om ervoor te zorgen dat onze diensten zo’n hoog cijfer hebben, hanteren wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Zo kun je ons terugroepen met onze garantie voor een loodgieter in Zandvoort. De garantie is voor vier weken lang. Als het probleem terug komt binnen vier weken, komen we een uur lang gratis werkzaamheden aan het probleem verrichten. 

Gratis contact met ons!

Wanneer je contact zoekt met een loodgieter in Zandvoort, is dit bij ons altijd gratis. Je kunt ons gratis mailen of bellen. Ons mailadres is info@derioolmeester.nl en ons telefoonnummer is 0226-39 00 97. Dit kan allemaal eenvoudig bij ons. 

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via een afsprakenformulier. Op die manier kun je snel online een afspraak met ons regelen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor verdere afspraken. Zo heb jezelf de keuze wat je fijn vindt. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: