Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Zaandam

Soms heb je echt een loodgieter in Zaandam nodig. Dit komt misschien door een keukenafvoer verstopping of door stank uit de doucheput. In de meeste gevallen wil je dit zo snel mogelijk oplossen. Hier kun je dan het beste een loodgieter voor in huren. 

Een loodgieter weet precies wat er moet gebeuren en hoe hij dit zal moeten aanpakken. De loodgieters van DeRioolmeester.nl zijn experts in hun vakgebied en gaan graag voor jou aan de slag. Ze hebben een gedegen opleiding gehad en weten daardoor met elke situatie wel te dealen. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Een probleem met de riolering? Een loodgieter in Zaandam lost het op

Het maakt niet uit welk probleem je met de riolering hebt. De loodgieter in Zaandam kan dit voor je oplossen. Al heb je een verstopte wc doordat er misschien iets ingevallen is wat er niet in hoort. Het maakt allemaal niet uit. Hieronder hebben we enkele mogelijkheden staan waarmee we jou kunnen helpen:

  • Het inspecteren van de leidingen
  • Verstoppingen zo snel mogelijk verhelpen
  • Het reinigen van alle leidingen 
  • Het onderhouden van de leidingen

Dit zijn, maar enkele voorbeelden van diensten die we leveren. We leveren nog een hele hoop andere diensten die allemaal op onze website te vinden zijn. Aan de hand daarvan zul je direct zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Een review achtergelaten door voorgaande klanten

Een review is voor ons zeer belangrijk. Daarom vinden we het ook prettig dat we van onze klanten een 8,4 gekregen hebben voor onze diensten. Dit zorgt ervoor dat we een goed beeld krijgen van onze diensten. 

Dit cijfer hebben we vooral te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de garantieregeling die we hebben. Als er binnen 4 weken iets kapot gaat, komen we dit een uur gratis repareren. 

Afspraak maken

De kostenpost

Voordat je met een bedrijf in zee gaat, wil je uiteraard weten wat het gaat kosten. Je wilt voor de riolering niet de hoofdprijs betalen. Het is belangrijk dat de prijzen voor iedereen betaalbaar blijven en dat de prijzen ons draaiende kunnen houden. 

De gemiddelde prijzen beginnen van € 149. Elke situatie is anders en heeft dus een andere prijs. De loodgieter in Zaandam zal altijd vooraf een prijsindicatie geven en hier zal naar toe gewerkt worden. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Neem contact op met de loodgieter in Zaandam

Wanneer je een loodgieter in Zaandam nodig hebt, wil je uiteraard wel zo snel mogelijk contact met ons op kunnen nemen. Bij ons is dit geen enkel probleem. Je kunt op een vrij eenvoudige manier op vier verschillende manieren contact met ons opnemen. 

Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van een contactformulier, het afsprakenformulier, een mailtje of een telefoontje. Op die manier is er voor iedereen een manier om een afspraak te kunnen maken. Je kunt ons bereiken via het mailadres info@derioolmeester of via het telefoonnummer 0226-39 00 97.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: