Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Stede Broec

Ben je op zoek naar een loodgieter in Stede Broec? Bij DeRioolmeester ben je hiervoor aan het juiste adres! Wij kunnen helpen met alle problemen die je kunt hebben met je kunt hebben met je leidingen of riolering. Van een stinkend doucheputje tot een verstopte afvoer, wij kunnen overal mee helpen in ons vakgebied. 

Een loodgieter in Stede Broec moet precies weten wat er gedaan moet worden als je te maken hebt met problemen. Daarom kan het handig zijn om direct contact met ons op te nemen. Al onze loodgieters zijn specialist in hun vakgebied. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres als je hulp nodig hebt!

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Wat hebben wij te bieden?

Er zijn verschillende diensten waar wij je goed bij kunnen helpen. Het maakt niet uit welk probleem je met leidingen of riolering hebt, wij kunnen je eigenlijk altijd wel helpen. Een loodgieter in Stede Broec kan je daarom ook goed helpen. Hieronder hebben we een aantal dingen staan waar we je goed mee kunnen helpen:

  • Het ontstoppen van je afvoer
  • Het onderhouden van riolering en leidingen
  • Het reinigen van riolering en leidingen
  • Het vervangen van riolering en leidingen

Natuurlijk is dit niet alles waar we je mee kunnen helpen. Er zijn namelijk ook nog een aantal andere dingen waar we je goed bij kunnen helpen. Als je wilt weten waar een loodgieter Stede Broec je bij kunt helpen, kun je het beste op de rest van onze website kijken. Hier kun je alles vinden over de diensten die wij te bieden hebben. 

Wat vinden anderen van ons?

Voordat je met een loodgieter Stede Broec in zee gaat, is het natuurlijk wel zo prettig om te weten wat anderen van ons vinden. Door dit te weten, is het namelijk mogelijk om te weten wat je van ons kunt verwachten. Onze klanten geven ons over het algemeen een 8,4. Dit hebben wij vooral te danken aan onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en garantieregeling.

Onze garantieregeling geldt voor 4 weken. Als er binnen deze 4 weken weer iets kapot gaat, komen we dit voor een uur gratis repareren. Als dit langer dan een uur duurt, zorgen wij ervoor dat je het eerste uur niet hoeft te betalen. 

Afspraak maken

Contact zoeken met een loodgieter in Stede Broec

Als je contact wilt zoeken met een loodgieter in Stede Broec, kun je dit op verschillende manieren doen. Als eerste is het mogelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Door hier je informatie in te vullen, zullen wij contact met je opnemen over je problemen. 

Als je liever direct een afspraak wilt maken, kan dit ook geregeld worden. Door ons afspraakformulier in te vullen, kun je direct online een afspraak maken. Dit is de makkelijkste manier om dit te doen. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om contact met ons te zoeken via de telefoon. Als je dit wilt, is het mogelijk om ons te bereiken op 0226-39 00 97. Eventueel is het ook nog mogelijk om ons te mailen. Dit kan via info@derioolmeester.nl

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: