Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Schagen 

Een Loodgieter in Schagen is in sommige situaties een must om in te huren. Dit komt doordat sommige problemen niet door jouzelf opgelost kunnen worden. Een kleine verstopping kan uiteindelijk een grote verstopping worden en daarnaast is het lastig om in te schatten of een klein probleem geen groot probleem wordt. 

Het is daarom altijd verstandig om een expert in te schakelen. Een loodgieter kun je bij DeRioolmeester.nl zeker wel vinden. Alle loodgieters zijn opgeleid tot experts. Zij weten precies wat er wel en wat er niet zal moeten gebeuren. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Kan een loodgieter in Schagen mij helpen?

Het is soms best lastig om te bepalen of een bedrijf je kan helpen. Een Loodgieter in Schagen kan een hele hoop betekenen op het moment dat er iets aan de riolering moet gebeuren, maar welke diensten leveren we precies allemaal? Hieronder hebben we een kort overzicht geplaatst:

  • Inspecties zijn geen enkel probleem. We bekijken de riolering en gaan dan bepalen of er onderhoud gedaan moet worden. 
  • De riolering kan helemaal vervangen worden of aangelegd worden door ons
  • Het is mogelijk om elke soort verstopping te laten verhelpen door ons
  • De dakgoten kunnen wij voor je schoon maken

Uiteindelijk kunnen we nog een hele hoop andere diensten voor jou doen. Het ligt er net aan welke diensten je nodig hebt. Op onze website kun je alle mogelijke diensten vinden.

Meningen voor een betere onderneming

Er zijn uiteraard een hele hoop klanten die voor jou al diensten bij ons afgenomen hebben. Het is voor ons altijd belangrijk dat de klant tevreden is met de geleverde diensten van een Loodgieter in Schagen. Daarom geven onze klanten ons ook een 8,4 voor onze diensten

Daarnaast hebben we besloten om met een garantieregeling te werken. Als er een probleem binnen vier weken terug komt, komen we gratis een uur lang kijken welke mogelijkheden we hebben om dit op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat het probleem toch opgelost wordt. 

Afspraak maken

De beste prijs voor een loodgieter

De prijs van een Loodgieter in Schagen is niet al te onbelangrijk. Dit komt door het feit dat er heel wat verschillende diensten zijn die je bij een loodgieter af kan nemen. De ene dienst kost wat meer tijd en wat meer materiaal. Hierdoor wordt zo’n klus al een stuk duurder. 

Voor ons is het van belang dat we de prijzen betaalbaar houden. Als we dit niet doen, zullen sommige klanten bij ons geen dienst meer af kunnen nemen. Dit vinden we zonde en we willen dit dan ook zo goed mogelijk zien te voorkomen. 

Een afspraak maken met een loodgieter in Schagen

Een afspraak met een Loodgieter in Schagen is bij ons vrij makkelijk. Je kunt ons een mail sturen via info@derioolmeester of een belletje plegen naar 0226-39 00 97. Op die manier kan je snel met ons in contact komen. 

Je hebt ook de mogelijkheid om een afsprakenformulier in te vullen. Dit is een makkelijke weg om eenvoudig een afspraak met ons te regelen. Je zorgt er dan voor dat we direct zien dat je een afspraak wilt maken. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: