Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Purmerend 

Een loodgieter in Purmerend is iemand die je soms uit het niets ineens nodig hebt. Dit kan komen doordat je doucheput misschien stinkt of doordat iemand de wc heeft laten verstoppen. Er zijn heel wat verschillende redenen waarom je een loodgieter nodig zal kunnen hebben. 

Gelukkig hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Wij van DeRioolmeester.nl schieten namelijk graag te hulp. We hebben allerlei verschillende diensten waar je als klant gebruik van zal kunnen maken. Op die manier werken we samen toe naar het beste resultaat. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Wat doet een loodgieter in Purmerend?

Een loodgieter in Purmerend is niet zomaar iemand. Het is iemand die opgeleid is tot zijn beroep. Een loodgieter moet namelijk precies weten wat hij doet. Wanneer hij dit niet weet, kan hij dingen beschadigen of voor onnodige problemen veroorzaken. Gelukkig zijn we allemaal goed opgeleid. 

We bieden de volgende diensten aan waar je gebruik van kan maken: 

  • Het inspecteren van de dakgoten of riolering
  • Een deel van de riolering onderhouden of vervangen
  • Stankoverlast verhelpen
  • Ontstopping voorkomen en verhelpen
  • Het schoonmaken van alle mogelijke onderdelen van de riolering

Voor ons is geen enkele dag hetzelfde. We bieden namelijk nog een hoop andere diensten aan. Als je hier meer over zal willen weten, kan je hier verder over lezen op onze website.

Wat beteken ik als klant?

Klanten worden door sommige bedrijven gezien als een nummertje. Bij ons is dit absoluut niet het geval. Een loodgieter in Purmerend is er voor de klant en zal er dan ook voor zorgen dat de klant met een tevreden gevoel achter blijft. 

Wanneer we met klanten werken, proberen we altijd zo goed mogelijk te handelen. Daarom geven onze klanten onze diensten ook een cijfer van 8,4. Dit hebben we vooral te danken aan onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze kwaliteitsgarantie. Als er binnen 4 weken iets kapot gaat, komen we dit een uur gratis repareren. 

Afspraak maken

Hoe zoek ik contact?

Het contact tussen een bedrijf in de klant is uiteraard zeer belangrijk. We willen dan ook dat we goed bereikbaar zijn voor iedereen die ons nodig heeft. Een loodgieter in Purmerend kun je vrij simpel bereiken. We hebben namelijk een afsprakenformulier waar je gratis gebruik van kunt maken. 

Uiteraard zul je ook via een andere weg contact met ons kunnen zoeken. We hebben een beschikbaar mailadres en telefoonnummer waar we op te bereiken zijn. Info@derioolmeester.nl & 0226 - 39 00 97. Zo kan jezelf de keuze maken wat voor jou de makkelijkste weg is om ons te bereiken. 

Een spoedlocatie voor een loodgieter in Purmerend 

Het is een mogelijkheid dat je een spoedlocatie hebt voor een loodgieter in Purmerend. Dan is het van belang dat we snel bereikbaar zijn. Gelukkig bieden we deze service ook aan. Wij zijn snel en makkelijk tijdens een spoedgeval te bereiken op 0226 - 39 00 97. 

Doordat we snel te bereiken zijn, is het voor jou ideaal om gebruik te maken van onze spoedservice. Uiteraard moet er wel echt een spoedsituatie zijn, want we maken anders liever een normale afspraak voor je. Op die manier werken wij het beste. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: